długie ładowanie na farmie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Lunari78, 14 września 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Lunari78

Lunari78 Książę forum

witam mam problem próbuje wejść w wytwórnie na rzemieśniczej planie ale gra się strasznie długo wczytuje na sto i nie wchodzi nawet z odświeżeniem i wyczyszczoną pamięcią.-.-

lucyna1111 lubi to.
  2. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Czy wyczyściłaś przeglądarkę od początku czy tylko same ciastka. Proponuję sprawdzić na innej przeglądarce lub kliencie.

Czy to pomogło ? Czy masz jeszcze jakieś pytania ?

3. Lunari78

Lunari78 Książę forum

wyczyszczone ale są błędy w szklarni mi się nie wyśwletlają zbiory tylko nawóz ewidety błąd zbierz ale nic nie widać a napis ugóry po angielsku

lucyna1111 lubi to.
  4. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

To szklarnia czy Dzielnica Rzemieślnicza ? Bo u mnie na kliencie na innym koncie wszystko działa prawidłowo.
    Na ta chwilę nikt nie zgłasza, że ma problemy, może jeszcze sprawdź internet ( może tu jest problem).

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. zosia1953

zosia1953 Stały bywalec

u mnie od wczoraj muli nawet odinstalowałam i na nowo wszystko zrobiłam jak należy i dalej muli nawet sąsiadów nie ma puste okienka

Merrick lubi to.
  6. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

To zapraszam do Pomocy Technicznej w celu sprawdzenia konta i co się dzieje.

Czy autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie ?

7. Merrick

Merrick Moguł forum

u mnie też muli nie da się wejśc w budynki na zemiesiniczej ani kupic nic na targu .

lucyna1111 lubi to.
  8. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Przed chwilą kupowałam na targu.

Spróbuj wyczyścić pamięć przeglądarki (od początku) i uruchom ponownie komputer, sprawdź inne przeglądarki oraz sprawdź internet.

9. zosia1953

zosia1953 Stały bywalec

dziękuję więcej pytań nie mam. pomoc tech.każe najpierw szukać rozwiązania na forum

10. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Dlatego zawsze proponuje: wyczyścić pamięć przeglądarki (od początku) i uruchom ponownie komputer, sprawdź inne przeglądarki.
    Jeśli gracie na kliencie to odinstalować klienta, zresetować komputer i zainstalować klienta ponownie. Do tego jeszcze sprawdzić internet bo czasami mogą być właśnie kłopoty z netem.

Czy to wszystko zostało zrobione i nie pomogło ?

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.