Dług.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Renia1920, 31 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Wczoraj miałam -300 długu dzisiaj weszłam tylko do przetwórni,aby zjeść dopalacze i dług urósł mi do -500,a w ogłoszeniu jest napisane: Przy każdym otwarciu Stodoły, Młyna, Zbiornika z wodą i Oazy miłości na którejkolwiek polanie Farmy i Wyspy, Użytkownik powiększy swój dług wobec nowego właściciela.
    Nigdzie więcej nie wchodziłam więc moje pytanie czy to błąd jakiś czy może jak się wchodzi do przetwórni też wzrasta dług?

janafarm lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Za wejście do przetwórni opłata nie jest doliczana, być może aktywowałaś dopalacze w Stodole/Spiżarni.

Wszystkie informacje na temat eventu zamieszczone są w poradniku: Wrogie przejęcie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Dopalacze jak pisałam aktywowałam z przetwórni,a do powyższych miejsc które są w poradniku nie wchodziłam. Nie mam więcej pytań.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.