dług z wrogiego przyjęcia

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika winiulka, 6 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. winiulka

winiulka Moguł forum

czy jest to mozliwe, że potwór z eventu dalej grasuje na mojej farmie?
    czy w ramach psikusa i długu jaki miałam pozamieniał mi miejsca,a konkretnie drzewo florenowe zmieniło lokalizację/to od razu zauważyłam/
    ktoś był na mojej farmie, nic nie zginęło, nic nie przybyło,tylko zmiana ustawienia?
    dodam,że niemożliwe jest by ktoś "materialny" /domownik/wszedł i mi poprzestawiał

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

winiulka, możliwe jest to tylko wtedy, jeśli udostępniłaś dane logowania komuś obcemu, a jest to niezgodne z OWH i karane banem w grze.
    Zarówno ja, jak i pomoc techniczna nie sprawdzimy tego o czym piszesz, czyli jak bardzo rożni się obecne ustawienie na Twoim koncie w stosunku do tego, jakie było.
    Mogę jeszcze jakoś pomóc?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 kwietnia 2017
  3. winiulka

winiulka Moguł forum

dziękuje za odpowiedź
    jak już pisałam jest niemożliwością,by ktoś wszedł na moją farmę,bo nikt nie zna mojego hasła
    nie wiem jak to się stało ,że drzewko florenowe ustawione na głównym miejscu, znalazło się w narożniku
    cały czas mam nadzieję,że to tylko sprawka psikusa z eventu
    dzięki, można zamknąć

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Również dziękuję i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.