czyste czary mary

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika aneton05, 5 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aneton05

aneton05 Aktywny autor

ODKRYŁAM W NIM PNĄCZE A SKAD WZIAŚĆ DO NIEGO ITEMY?????

2. Artakserkses699

Artakserkses699 Forumowy żółtodziób

gdzie do jasnej anielki podziały sie zaproszenia sąsiadów-tak to pozmieniali ze nic nie idzie znależc

3. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Ze sklepu Jacka, wszystkie 4 do wykupienia za mroczne plony:)

4. aneton05

aneton05 Aktywny autor

a dzieki ,nie zauwazyłam tego wczesniej , gdybym sie wczesniej zorientowała juz by smigło pnacze ,coż za gapiostwo trza teraz czekac do nastepnej pełni xDxDxDxDxDxDxD

5. BA_Chris

BA_Chris Guest

Ze Sklepu Jacka podczas Pełni. ;) Mam ogromną prośbę, nie pisz Caps Lockiem bo to oznacza krzyk. ;)

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

6. Artakserkses699

Artakserkses699 Forumowy żółtodziób

gdzie do jasnej anielki podziały sie zaproszenia sąsiadów-tak to pozmieniali ze nic nie idzie znależc
    no i jeste tam kto????? odesłaliscie mnie tu i co ??? dowiem sie wreszcie

7. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

a tu https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/sąsiedzi.11113/

EDIT - przed chwilą wkleiłem zły adres :cry: ale już też w tym (nie napiszę co ) znalazłem ;)

8. aneton05

aneton05 Aktywny autor

Najmocniej przeprasam za capsa , nie wiedziałam ,do tej pory sadziłam ze ciag !!!!!!!! oznacza krzyk. dziekuje za odpowiedzi . Zamykac na kłodeczke :):):):)

9. BA_Chris

BA_Chris Guest

zostałaś poproszona by zadać pytanie w tym dziale, ale na przyszłość zakładaj własny wątek. Graczom dziękuję za pomoc.

Na prośbę Autorki wątek zamykam. ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.