czy warto??????????????????????????????????????????????????

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zbilak, 5 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zbilak

zbilak Forumowy żółtodziób

po dłuższym czasie ukończyłem misie w spółdzielni 'niespodzianka z antypodów'
    w nagrodę otrzymałem rzad rzad chmur Orion -10%PD za zagrody co 12 h.
    czy ktos sie zastanowił jak ma się ta nagroda do ilości potrzebnych punktów by ukończyć misie? To nawet nie jest kropla to jest nikła mgiełka .Bezsens,200 dodatkowych PD gdy potrzebuje miliony !Dla miliona 14 lat paranoja .Koncze aby nie uzyc wulgaryzmów

2. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

według mnie warto dla pnącza i dla samej satysfakcji z ukończenia misji;)

Agulka87 lubi to.
  3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Nie mamy wpływu na to jakie nagrody daje nam producent gry-tak zadecydował i tak jest...
    Mi osobiście te pnącze nie jest potrzebne-zbieram je od razu ze wszystkimi bo Tsy kupuje raz na miesiac, czasem rzadziej i zazwyczaj nawet nie pamietam o tym pnaczu, ale dla początkujących graczy każde PD jest potrzebne ;)

Agulka87 lubi to.
  4. Agulka87

Agulka87 Młodszy ekspert

Warto i tak ;)Tak jak napisała patrycja9922 już dla samej satysfakcji ukończonej misji warto
    Dla mnie zadowalające były sianogorsze które bardzo podreperowały mój budżet ;)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

zbilak, to czy warto zrobić jakąś misję w spółdzielni możesz zawsze sprawdzić przed rozpoczęciem wykonywania zadań. Tutaj znajdziesz spis misji i opisy wszystkich zdań i nagród : >>>klik<<<. Wybór oczywiście należy do Ciebie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kolejne pytania się nie pojawiły więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.