czy warto?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika LuX_71, 28 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. LuX_71

LuX_71 Czeladnik forum

czy warto inwestować gwiazdki w runę zwiększającą o ileś % punkty rzemieślnicze?

2. VELOCI_RAPTOR

VELOCI_RAPTOR Stary wyjadacz

To zależy jak bardzo kładziesz nacisk na rozwój dzielnicy rzemieślniczej. Jeśli nie zależy Ci na szybkim rozwoju zawodów to sobie odpuść i systematycznie korzystaj z dobrodziejstw produktów, a level sam przyjdzie :) Gdy masz potrzebę szybszego rozwoju to zainwestuj, gdyż każdy produkt jaki wykonasz przybliży Cie do wyznaczonego celu :)

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

VELOCI_RAPTOR,dziękuję za pomoc.
    Dodam poradnik na temat drzewa mądrości,znajdziesz w nim opisy wszystkich run,może wybór będzie łatwiejszy : Drzewo mądrości
    Ja osobiście odkryłam tę runę,bo miałam spory zapas gwiazdek,ale nie odczułam dużych korzyści w przechodzeniu na kolejne poziomy w dzielnicy.
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

4. LuX_71

LuX_71 Czeladnik forum

Atena,
    No ja właśnie maksymalnie rozwinąłem tą runę dla zawodu piekarza.... i faktycznie jakoś tego nie odczułem... także, chyba szkoda gwiazdek.
    Dzięki za odp... można zamknąć.

SMOD_Atena lubi to.
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Z tego co zaobserwowałam z wpisów Graczy i na mojej farmie podczas eventów,to warto zbierać gwiazdki na runę "Żywa legenda",gdzie deponuje się puchary.Po zdeponowaniu rzeczywiście z wypadajkami nie mam większych problemów.Ale ta runa jest kosztowna - 300 gwiazdek i jest na samym czubku drzewa,a po drodze jeszcze są różne korzystne,więc sam musisz zdecydować.
    A skoro nie masz pytań,to ja również dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.