Czy to jest dozwolone na forum?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika one_X, 17 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. one_X

one_X Mieszkaniec forum

Witam, ja z pytaniem czy na forum jest dozwolone wklejenie linku do jakiejś innej strony internetowej w poście? Nie jest to żadna gra, tylko stonka o tematyce atrakcji turystycznych, czy takie coś mogę wkleić?

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

one_X, zapraszam do Regulaminu:

Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. one_X

one_X Mieszkaniec forum

Owszem, bo punkt tego regulaminu jest niejasny. Ja zapytałam czy mogę wkleić link (to nie reklama), tylko chcę pokazać jakie można zwiedzać miejsca na podkarpaciu w wątku dla ludzi z podkarpacia. A że jest tego sporo, wolałabym wkleić gotowy link a więc pytam czy mogę, bo nie jest to ani gra ani inne forum.

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

one_X, rozumiem że nie jest to gra, ani inne forum, ale zalicza się to pod "itp". Przytoczony już Regulamin mówi że możemy zamieszczać zdjęcia i filmy oczywiście z zachowaniem pewnych zasad. Każdy link prowadzący do jakiejś strony internetowej może zostać odebrany jako reklama - podałam już odpowiedni punkt Regulaminu, w związku z tym lepiej nie zamieszczać na naszym forum linków prowadzących do innych stron. :)

Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

5. one_X

one_X Mieszkaniec forum

Nie mam, ale szczerze mówiąc to jest bez sensu. Piosenkę można a to też reklama w sumie artysty, który ją wykonuje. Dobrze trudno, nie mam pytań.

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

W takim razie również dziękuje. Temat zamykam. :)

one_X, bardzo proszę o zmniejszenie ilości linijek w podpisie sygnatury, ponieważ jak mówi Regulamin naszego forum dozwolone są tylko 2.
    Cytat z Regulaminu: "Sygnatura - dozwolona jest sygnatura graficzna o maksymalnych wymiarach 500 x 200 pikseli oraz podpis zawierający maksymalnie 2 wiersze (czcionką o wymiarach max. 3)"

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.