Czy to bląd?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jucha1980, 30 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jucha1980

jucha1980 Okazjonalny autor

Witam. Widzę że nie dam rady ukończyć eventu i chcę zakończyć go za pieniądze. Ale widzę że ilość monet nie zmieniła się mimo oddania do pasków stanu wszystkiego co miałam . Ciągle jest 500,to normalne?

2. Po oddaniu części towaru w danej kampanii wartość florenów do zapłaty powinna się zmienić, przynajmniej u mnie tak jest.
    Wyloguj się i zaloguj ponownie i sprawdź jeszcze raz,jeżeli nic się nie zmieni to napisz do Pomocy Technicznej link masz pod ramką gry :)

3. jucha1980

jucha1980 Okazjonalny autor

ilość florenów zaczęła się zmniejszać dopiero u po oddaniu ciasta przyjaźni. Trochę to nie far bo nie spadło o funta po oddaniu wszystkich produktów poza tym ciastem. Tak jest ok.

4. Nie wiem dlaczego tak się dzieje nie mam na to wpływu:).

Czy masz jeszcze jakieś pytania ????:)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W zadaniach eventowych tylko niektóre towary wymagane do oddania można zastąpić florenami.

Kolejne pytanie się nie pojawiło, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.