czy to błąd?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika maria5510, 15 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

Nie mam 2 itemu z małego pola
    Czy też tak macie?

patrycja9922 lubi to.
  2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

maria5510, możesz sprecyzować o jaki item chodzi? Bo nie bardzo rozumiem o co pytasz.. :oops:

patrycja9922 lubi to.
  3. maria5510

Więc tak :
    am skończony ewent Walentynki 2015 i mam tylko item , ,,W powietrzu czuć miłość,, , i Walentynka dla Zosi ,,
    A na pnączu są trzy itemy , więc brakuje mi 3 itema

patrycja9922 lubi to.
  4. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

3 item możemy postawić obojętnie jaki, w misji nie ma 3 itemu

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Mario, w evencie dostajemy dwa itemy: "W powietrzu czuć miłość" oraz "Walentynka dla Zosi". Jak mówi poradnik eventowy:
    Rząd cudownego pnącza*
    Co 24h z pnącza otrzymamy:
    35 TPD x lvl
    35 PD x lvl
    5% szybsza produkcja w zagrodach z warsztaciku (fabrykach) przez 00:30h

*ustawiamy na nim dwa itemy, które są do zdobycia w evencie oraz jeden dowolny (niebędący dekoracją ani ulepszeniem) zajmujący 1 małe pole

Podsumowując, w evencie walentynkowym, mogliśmy zdobyć 2 itemy, trzeci umieszczany na pnączu jest dowolny :)

Czy teraz wszystko jest już jasne? :)

-norbijas- lubi to.
  6. maria5510

Faktycznie / hi hi
    ja po prostu automatycznie robię ewenty i nie wczytuję się i taka już jestem , taki myk tym razem zrobili
    dziękuje za odpowiedzi
    Miłego wieczorku
    do zamknięcia

7. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Mario, jak widzisz czasem warto wczytać się w poradnik ;) Wtedy takich "myków" nie przeoczysz ;)
    Serdecznie pozdrawiam, miłej gry życzę, skoro wszystko jest już jasne [​IMG]

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.