Czy tak można??

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika __BiAłY__, 1 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Witam:) Nie wiem, być może jestem człowiekiem starej daty ( z wiekiem to by się nawet zgadzało:)) Ale proszę o odpowiedź Szanownych Moderatorów, czy to jest normalne, aby przedmioty z tej gry która mnie tak bardzo urzekła można było kupić na stronach internetowych, oczywiście nie podam nazwy (można się domyślić... nawet wypadajka z aktualnego eventu jest w ofercie) I ktoś bezczelnie pisze że sprzedaje jedynie czas poświęcony grze. Krew mnie zalewa jak widzę coś takiego, zapewne poruszyłem śliski temat:music: Ale proszę o odpowiedź, czy BP w jakimś stopniu stara się zapobiegać takim chorym akcją???
    ( Tego typu akcje są zapewne możliwe tylko pdczas G&T) czy można temu zapobiec??

I jeszcze jedno , chociaż to pytanie zasługuje na nowy temat - Właśnie skończył się event G&T
    swoją drogą zawsze bardzo, bardzo oczekiwany przez wszystkich:D W grze można posiadać kilka kont - co moim zdaniem jest idiotyczne!!! Co stoi na przeszkodzie, aby podczas tego eventu przesyłać sobie itemy i inne przedmioty ( ze swoich młodych faremek, jak to niektórzy gracze określają) na swoją główną farmę! Pytanie, czy ktoś to kontroluje , czy w ogóle da się
    skontrolować takie cośo_O?

Jednak pomimo, iż zdaję sobie sprawę że gra ma swoje + i - na szczęście nie przestała mnie bawić i cieszyć:)

Być może, a nawet na pewno tematy te były wcześniej poruszane , więc proszę o skierowanie mnie do odpowiedniego działu na forum bo nie mogę znaleźć!
    Pozdrawiam i miłego Dnia życzę;)

Ostatnie edytowanie: 1 października 2016
    ***kacper*** lubi to.
  2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

__BiAłY__, ja rozumiem Twoje rozczarowanie i złość spowodowaną tym, co znalazłeś i opisujesz, ale zapewniam, że mnie oraz pozostałych członków ekipy takie sytuacje równie irytują.
    Prawdą jest, że podejmujemy działania zgodne z obowiązującymi nas zasadami i tam, gdzie jest możliwość działamy, tam gdzie nie mamy możliwości reakcji nie robimy nic, gdyż dział prawny PB nie zawsze na to pozwala pewnie ze znanych sobie ważnych powodów.

__BiAłY__, na przeszkodzie stoją OWH oraz regulamin opisujące zasadę pushingu (punkt 1.2.7), której łamanie doprowadzić może do trwałej utraty konta w grze.

Mogę jeszcze jakoś pomóc?

3. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Dziękuję , Mam nadzieję, że ktoś kto działa w ten sposób i później chwali się i prezentuje swoją jakże okazałą farmę, wstydzi się przynajmniej przed samym sobą!!

Miłego Dnia:)

***kacper*** lubi to.
  4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

__BiAłY__, naprawdę przykro mi, że nie mogę zbyt wiele zdziałać w poruszonym temacie.

5. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Wiem. Długo zastanawiałem się czy napisać na ten temat, ale w końcu nie wytrzymałem, chociaż dobrze wiedziałem że to niemożliwe, aby temu zaradzić, to przynajmniej trochę mi nerwy puściły;)

Można zamykać dzięki:)

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

pozdrawiam, dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.