Czy nocne mary z Wesołego Miasteczka się łączą?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ferdynanda90, 29 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ferdynanda90

Ferdynanda90 Czeladnik forum

Jak wyżej, już jedną marę mam, daje mi 20% więcej punktów.
    Czy jeśli kupię u Renzo kolejną, da mi razem 40% jeśli włączę dwie na raz?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dokładnie tak.Możesz mieć 2 Nocne Mary(jedną zakupioną w galerii handlowej w dniach 23.10-31.10. 2014 i drugą z Renzo )i ich bonusy zsumują się jeśli włączysz je w tym samym czasie.
    - Jajko nocnej mary - jeśli zostało zakupione podczas poprzedniej wizyty Renzo to okienko będzie puste.
    Więcej informacji o Nocnej marze tutaj: >>KLIK<<

UWAGA: Jajko nocnej mary można postawić TYLKO w ogrodzie ozdobnym oraz Wyspie skarbów.

Edycja: Dwóch Nocnych Mar nie możesz mieć z Wesołego Miasteczka Renzo,jeśli wcześniej już Nocna Mara było kupiona za żetony,to powinno być puste miejsce,a jeśli Nocna Mara nadal tam jest,to jest to błąd,który został już zgłoszony.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Ostatnie edytowanie: 29 kwietnia 2015
  3. Ferdynanda90

Ferdynanda90 Czeladnik forum

Nie już nie, tylko ciągle nocną marę mam w miasteczku ;D

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli już raz kupiłaś Marę,to nie ma sensu w wyniku błędu kupować drugiej,ponieważ i tak zostanie odpisana z konta a żetony zostaną zwrócone.
    A skoro nie masz już pytań,to życzę miłego dnia i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.