Czy nieaktywne konta w Farmeramie zostają usuwane?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika marce11, 13 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marce11

marce11 Forumowy żółtodziób

Jak wyżej. Kilka lat temu, po dość długiej nieobecności i nielogowaniu się do gry, moje konto wciąż działało. Jak to jest teraz? Czy konta nieużywane zostają usuwane po kilku miesiącach/roku? Wkrótce zamierzam zrobić przerwę od gry, dlatego nie wiem czy będę musiała logować się co jakiś czas, żeby konto doznawało "odświeżenia", czy nie będzie to konieczne. Z góry dziękuję.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Biorąc pod uwagę maksimum punktów aktywności czyli 600 i cały zielony termometr, to pozwala na 30 dni nieaktywności bez szkody dla sąsiadów i dla Twojego konta. Po upływie tego czasu punkty te spadają do 0, jesteś automatycznie usunięta z paska sąsiadów i teoretycznie konto może zostać usunięte. Niemniej jednak w praktyce różnie to wygląda, Gracze powracają do gry po dłuższym czasie nieaktywności i ich konta istnieją, ale na to że i Twoje będzie istniało, nie ma żadnej gwarancji.
    Jeśli chcesz zrobić sobie przerwę w grze to proponuję skorzystać z opcji Urlop na farmie, bądź też zaglądać na farmę.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. marce11

marce11 Forumowy żółtodziób

Więcej pytań nie mam, dziękuję raz jeszcze za szybką odpowiedź.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro nie masz dalszych pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.