Czy na Farmie mamy do czynienia z cenzurą?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Krokodylek75, 6 grudnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Dzień dobry.
    Kilkanaście minut temu, podobnie jak inni gracze wyraziłem swoje zaniepokojenie w związku ze zniknięciem wybiegu dla zwierzaków domowych (wiadomo czemu - nowy event, nowe zimowe tło, pewnie serwery nie wytrzymały....), a teraz widzę, że mój wpis został usunięty bez słowa komentarza. Czyżby na Farmie i na forum pojawiła się cenzura?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Nie wiem, o którym poście piszesz, ale np. ten tutaj cały czas jest: >klik<. Sprawdź proszę dokładnie, tutaj nikt postów bez zawiadomienia Gracza nie usuwa.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Teraz też go widzę (ale wcześniej pomimo przelogowania nie było go). Widocznie zawirowania z nową scenerią i śniegiem spowodowały niewidoczność. Przepraszam zatem, nie mam pytań. Można temat zamknąć.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Być może śnieg z farmy zawiało też na forum i złośliwie przysypał Twój post ale z pewnością nikt go nie usunął.

A skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Honorat. lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.