Czy MOD może zastaszać garcza ?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika QQRYQ333, 7 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/mentor-nie-wiem-czy-doby-tytuł.27343/#post-830534
    Co to ma być ?:mad:
    Kto pozwolił Modowi na zamknięcie wątku jak Ja jeszcze nie skończyłem TZW zapytania ?
    Ogólnie co to jest za odpowiedź ? piszę jasno i wyraźnie że MOD mija sie z prawdą twierdząc że wszystkie zapytania z wątku do którego Mnie przekierowano nie są kierowane do centrali !! a koleżanka Mnie straszy że może Mi nałożyć karę !:mad:
    Koleżanko ( chyba tak mogę Ciebie nazwać skoro grasz w Farmeramę ) to co Ja mijam się z prawdą czy Ty ?
    PS> Ja wiem że masz władzę ale zrozum nie nad takimi ludźmi jak Ja o_O Ty możesz Mi nawet konto zablokować ALE ..... ( no co Ty też kropkowałaś o_O)

allilija i PaulinkaG1904 lubią to.
  2. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

Za złamanie tego punktu regulaminu:

nakładam punkty karne.

Ponieważ na forum nie ma wątku dotyczącego skarg na pracę ekipy tutaj wątek zamykam i zapraszam do pomocy technicznej.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.