czy można wpłynąć na to aby zostać mentorem?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika meksykanka, 3 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. meksykanka

meksykanka Okazjonalny autor

Witam serdecznie. Pytanie jak w temacie nie wiem czy tylko zadałam je w odpowiednim dziale.
    Gram dosyć długo, poziom 91 i jak dotychczas nie możliwości zostania mentorem. Wielu znajomych farmerów, grających krócej i mających niższe poziomy w grze otrzymali powiadomienie,że zostali mentorami. Czy jest możliwość wpływu na to aby zostać mentorem czy to jest wybiórczo, przypadkowo czy losowo traktowane?

2. halina415

halina415 Moguł forum

wybiórczo

3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Wybór jest losowy.Ja zgłosiłam się pierwszego dnia,a wybrano mnie pod koniec grudnia.A tak poza tym,to żadna atrakcja to mentorowanie....brak kurczaków,a jak już są to nic nie wysyłają,ciągłe błędy z dopisywaniem punktów.

4. meksykanka

meksykanka Okazjonalny autor

Dziękuję za sprawną i szybką odpowiedź, wszystko jest dla mnie już jasne i oczywiste.
    Pozdrawiam wszystkim, kłódeczkę można powiesić.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

A skoro dla Autorki tematu wszystko jest już jasne to temat zamykam, również pozdrawiam i miłego dnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.