Czy kurczaki dostaną Super paszę?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika tersea51, 10 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Witam!!
    Nurtuje mnie pytanie - czy jak kupię największy pakiet, to kurczaki ze szkoły też dostaną po 10 pasz? W sąsiadach niby figurują, ale przy ich przechodzenie na wyższy poziom nie ma PD.. stąd moje wątpliwości. czy ktoś coś wie??? Będę wdzięczna za oświecenie.

ostrzegacz lubi to.
  2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

tersea51, jak mówi ten poradnik: Sąsiedzi i Znajomi - co i jak? "PAMIĘTAJCIE, jeśli bierzecie udział w Szkole Farmerów to w pasku sąsiadów będą wyświetlani także Kurczaki oraz Mentor - niezależnie od tego kim my jesteśmy w Szkole. Te osoby będą na końcu w pasku."
    W poradniku Szkoła Farmerów mamy jedynie informacje o prezentach jakie Mentor może wysłać Kurczakowi i odwrotnie -> "Mentor może podarować każdemu swojemu podopiecznemu jeden darmowy prezent na dzień plus, jeśli chce, jeden prezent sąsiedzki."
    Sąsiedzi z Szkoły Farmerów nie pomagają w odkryciu Dzikiej Łąki, funkcjonują na trochę innych zasadach.

Spróbuję dopytać jak to jest z SP przy zakupie największego pakietu, nigdzie niestety nie znalazłam takiej informacji, nawet w tym poradniku Wyprzedaż super paszy z pakietem specjalnym. :)

Proszę więc o odrobinę cierpliwości. :)

ostrzegacz lubi to.
  3. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Jasne - bardzo dziękuję za zajęcie się sprawą i cierpliwie poczekam - szczerze mówiąc to kupiłam pakiet i napisałam do kurczaka , by był tak uprzejmy i napisał czy dostał jakąś super paszę..odpowiedzi brak..

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

tersea51, dowiedziałam się jak to jest. Kurczaki nie są naszymi sąsiadami w związku z tym nie dostaną super paszy od Mentora jeżeli zakupi on najwyższe pakiety. :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

tersea51 lubi to.
  5. tersea51

tersea51 Nadzorca forum

Można zamknąć temat, dziękuję bardzo. A swoją drogą szkoda.. jak masz grającego kurczaka:)

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

W takim razie temat zamykam. :)
    Życzę spokojnej nocy. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.