czy ktoś wie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bogubrzez, 22 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bogubrzez

bogubrzez Czeladnik forum

20-eg0 wpłaciłam 20 złotych bananów na posąg hodowli wielbłądów aby otrzymać ;wielbłąda mumię;no i 20 bananów zniknęło z mojego kąta, mumii nie otrzymałam,posąg się nie otworzył napisałam do pomocy technicznej odpisali mi na pocztę od razu - ale po angielsku i do dziś nic się nie zmieniło banany przepadły może ktoś wie jak długo może to potrwać i czy wyjaśnią mi po polsku co się stało

2. -karol1299-

-karol1299- Nadzorca forum

Sprawdzi czy nie masz w stodole, jest to zwierze hodowlane, może dopisali ci wielbłąda ale zginęła wiadomość w spamie, tak się czasami zdarza.

3. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Język pomocy technicznej jest zależny od wybranego w grze języka. Ustaw język polski, zaloguj się do gry i ponownie napisz zgłoszenie.

Na przyszłość bardzo proszę odpowiednio tytułować wątki (obecny nic nie mówi o problemie) oraz umieszczać je we właściwym dziale (tu mamy pytania dotyczące forum, nie gry).

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Autorka skierowana do PT,pomimo obecności na forum,więcej pytań nie zadała,więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.