Czy event zostanie przdłużony?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Tomaso79, 9 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tomaso79

Tomaso79 Forumowy żółtodziób

Mam takie pytanie czy ktoś wie może coś na temat przedłużenia eventu?
    Uważam że ze względu na problemy z logowaniem się powinno to nastąpić.

ulicjana77 lubi to.
  2. Nie wiem czy event zostanie przedłużony nie od nas to zależy :)

3. Agata41

Agata41 Forumowy żółtodziób

Znowu nie da się zalogować - kiszka

4. czarnaINEZ

czarnaINEZ Czeladnik forum

i jak tu grać????????????

5. onkapinka

onkapinka Nadzorca forum

Jesli zrobicie wystarczajaco duzy nacisk...bedziecie pisac , ze ludzie marudza, zadaja przedluzenia i rekompensaty...to moze i Wy przyczynicie sie do przedluzenia eventu.
    Jesli nic nie robimy, to nic od nas nie zalezy...jesli sie udzielamy, to mamy wplyw na poczynania "gory".

6. edyta368

edyta368 Aktywny autor

Ja również przychylam sie do prośby o przedłużenie eventu , bo jestem poszkodowana przez ciągłe problemy z logowaniem a mało tego młyn błędnie nalicza mi ilość sosu , czy ktoś też tak ma ? napisałam do pomocy :(

7. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Znowu error, przecież to może człowieka coś trafić :wuerg::mad::wuerg::mad:
    Ile dni tak można mieć kłopoty z grą. Niech informatycy wreszcie to naprawią, za co im płacimy?
    Też uważam, ze event powinien być przedłużony. Nie każdy ma czas siedzieć cały dzień przed kompem.
    I co z rekompensatą za stracony czas i nerwy?>:(>:(>:(

8. nana290159

nana290159 Książę forum

Tez uwazam, ze ewent musi zostac przedluzony i jakas rekompensata w postaci kodu, by sie przydala. Duzo nerwow, zamiast zabawy kosztuje nieudane logowanie.

9. Adamn10

Adamn10 Koneser forum

Zalosny jest ten event w sumie mi on lotto ;D

10. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

U mnie ruszyło.... tylko na jak długo?

11. Reniuchna

Reniuchna Okazjonalny autor

Próbuje robic ten event, ale zaraz muszę isc do pracy i tyle z gry, też chcę zdobywac gwiazdki żeby jak najszybciej otworzyc lesną polanę, ale w takim tempie zaliczę nowy rok, a już myslałam że po 3 latach przerwy w grze cos się zmieniło

12. aniabuziak

aniabuziak Forumowy żółtodziób

ja też jestem za rekompensatą, przez te błędy nie mogłam zebrać i zasiać, a kombajn w czasie błędu się skończył. Wkurzające to już jest

13. drobka21

drobka21 Czeladnik forum

MODZI a czy Wy w ogóle ccccoooooośśśśśśśśśś wiecie?

14. bananik

bananik Forumowy żółtodziób

Zobaczymy czy zachowają się honorowo i dadzą rekompensatę, straty duże, a po kasę to umieją rękę wyciągać, nieładnie

15. Arek77

Arek77 Czeladnik forum

Rekompensata powinna być. Przez problem z wejściem straciłem ponad 2000 Habanero, skoro nie posiałem w odpowiednim czasie, to muszę sobie darować zbiór z całej farmy. Nie mówiąc już o pomniejszych stratach... Tylko czy ktoś widział kiedyś, aby dali kiedyś rekompensatę w wysokości ponad 2000 roślinek?

16. CiotkaSzpila

CiotkaSzpila Mieszkaniec forum

dziś z rana też miałam problemy z zalogowaniem:mad:

17. BA_Musa

BA_Musa Guest

.ACTA. rozumiem rozgoryczenie, ale nie pozwolimy na to,żeby nas obrażano, dlatego przyznałam punkty zgodnie z regulaminem forum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.