Czyżby błąd ?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -Margo-s-, 19 maja 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Margo-s-

-Margo-s- Komisarz forum

Jarmark Farmeramy, , zamówienia słonia , punkt 6 - celowo jest inny niż u innych zwierząt, czy wkradł się błąd???
    W zadaniu na planszy jest odanie 112 sztuk gwiazdecznika, a w FAQ -130
    W nagrodach również , na planszy jest 10 gwiezdnych talarów, a w FAQ - 11. Niby małe błędy....ale....

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Przyznam się, że ja błędu nie widzę.
    U mnie wygląda to w ten sposób:
    Przechwytywanie.PNG
    Czy możesz wkleić zrzut z ekranu, jak to wygląda u Ciebie?

3. -Margo-s-

-Margo-s- Komisarz forum

zadanie 5 -9 talarów,
    zadanie 6 _ 11 talarów w nagrodach . Tak jest w FAQ. W zadaniach na planszy w 6 zadaniu wyświetla mi się nagroda 10 talarów, 150000 PD i 17500 sianogroszy. Patrząc na FAQ PD i sianogrosze zgadzają się w nagrodach z zadania 5, ale nie zgadzają się talarki. Jak napisałam, dla mnie to nie problem, ale ...

Kurczaczki, cofam, temat . Robię zamówienia krowy, w FAQ pomyliłam krowę ze słoniem :) Niby różnica niewielka, a narobiła zamieszania :) To pewnie przez tą trąbę zasłaniającą widoki :)
    Temat można zamknąć. Przepraszam :)

Ostatnie edytowanie: 19 maja 2019
    aleksandra lubi to.
  4. MOD_Zła

Nie rozumiem chyba, na czym ma polegać ten błąd. W poradniku ilość talarów, PD oraz SG zgadza się z tym, co można otrzymać w grze. Widać to na załączonym obrazku.

To, o czym piszesz, to są nagrody za 5 zadanie u krowy:
    2019-05-19.png

5. -Margo-s-

-Margo-s- Komisarz forum

Tak,dokładnie:) ale jak wyzej napisałam , robię zadania krowy, a FAQ sprawdzałam pomyłkowo dla słonia :) . Dlatego wyszły te różnice. Moja nieuwaga :) , jeszcze raz przepraszam za zamieszanie ;)

6. MOD_Zła

Skoro wszystko trafiło na właściwe miejsca to temat zamykam.
    Nic nie szkodzi. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.