cztery swiatła

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika gienekcer52, 23 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gienekcer52

gienekcer52 Aktywny autor

dlaczego nie mam itemow z ewentu cztery swiatła ewent zrobiłem prawidłowo

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli zapaliłeś wszystkie lampiony to wyloguj się proszę i ponownie zaloguj do gry.

Napisz proszę czy po zalogowaniu itemy pojawiły się w Twoim inwentarzu czy też masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. rybka12345

rybka12345 Forumowy żółtodziób

witam mam problem z podarunkami .ma zrobione dwa rzędy to znaczy zapalone i niedostałam żadnej nagrody tylko sianogrosze i punkty co mam z tym zrobić prosze o odpowiedż pozdrawiam

4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

a masz zapalone wzory? nagrody są za wzory i pojedyncze lapmiony, za rzędy nie ma nagród

5. SMOD_Atena

rybka12345, za rzędy pionowe, poziome czy przekątne nie ma nagród. Nagrody są za zapalenie 16 pojedynczych lampionów i 10 wzorów ułożonych z tych lampionów. W poradniku znajdziesz wszystkie informacje : >>>KLIK<<<
    Na przyszłość otwórz proszę nowy temat i w nim zadaj swoje pytanie.

6. SMOD_Atena

rybka12345, zerknij proszę do tego tematu : >>>klik<<<. Tam wszystko dokładnie jest wytłumaczone i pokazane na obrazkach. Poczytaj też proszę poradnik, do którego link podałam wyżej. Tutaj Twój post zaśmieca temat Gracza, który go otworzył, więc dla porządku usuwam.

7. SMOD_Atena

chrumcia91, Twój post usuwam ponieważ nie wnosił niczego do tematu. Zapoznaj się proszę z Regulaminem forum : >>>klik<<<.
    Czytamy w nim między innymi :
    "Double posting - pisanie postu pod postem. Wyjątek: Moderatorzy mają prawo pisać post pod postem. Użytkownikowi wolno odstąpić od tego punktu Regulaminu tylko za przyzwoleniem Moderatora."

gienekcer52, czy itemy się odnalazły czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

chrumcia91 lubi to.
  8. gienekcer52

gienekcer52 Aktywny autor

Po zalogowaniu ponownym wszystkie itemy się pojawiły dzięki .Pozdrawiam

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 24 października 2015
  9. SMOD_Atena

Bardzo proszę, również pozdrawiam i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.