Opinie Czeskie korzenie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 13 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

już się nie mogę doczekać kolejnego eventu xD

będzie wyzwanie :p

Gratuluję wszystkim, którym udało się ukończyć ten event

2. mahartka

mahartka Baron forum

dziękuję :) a teraz witam po pracy :)
    event bardzo mi się podobał :) zdobyłam co chciałam :)
    więcej takich proszę :D

Pan_Plusz i SMOD_Atena lubią to.
  3. wolf031973

wolf031973 Książę forum

Event ukończyłam choć nie należał do przyjemnych (maraton siania zielska). Gratulacje dla wszystkich, którzy też ukończyli i dla tych, co zdobyli to, co zamierzali.:):)

4. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Ja też jestem zadowolona z eventu. Nie dość,że zdobyłam,co chciałam to jeszcze kilka milionów zarobiłam xDxDxD xD
    Czuję się,jakbym w lotto wygrała :):):):p
    A teraz czas pomyśleć o evencie hodowlanym...

5. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ja też się staram,niestety dziś po pracy byłam w domu tylko chwilę,bo z dziećmi jechaliśmy na grób mamy i nie mogłam pomóc:(

6. azadrubalja

azadrubalja Weteran forum

Czy wszyscy macie jeszcze dostępne roślinki eventowe? Coś nie działa?

Anuszki i Pan_Plusz lubią to.
  7. Marzenocha

Marzenocha Koneser forum

U mnie też jeszcze są. Może jutro znikną. Mi tam one nie przeszkadzają 8)

Pan_Plusz lubi to.
  8. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

u mnie też jeszcze są :)

Pan_Plusz lubi to.
  9. Pan_Plusz

Pan_Plusz Koneser forum

Faktycznie o_O Aż z rozpędu zasiałem po sztuce ;) Może na pamiątkę zostaną xD

Apropos eventu ... Szkoda, że już po. :cry: Co tu robić... :eek:o_O Nic tylko SP tłuc na BB i uzupełniać zwierzynę ;)

Mimo "drobnych" wydatków podczas eventu, stan mojego konta wzrósł :p
    Obecnie jest 2.026.125SG co u mnie jest (tak, wiem co piszę) rekordem. Zwykle kupuję jak wariat i ciężko mi "uciułać" pare SG na czarną godzinę. Hehh, aż dziwne, bo w życiu prywatnym należę raczej do grona '"rozsądnych konsumentów"...

Jeszcze raz gratuluje tym co pokończyli, i gratki dla tych co nie robili, a zarabiali i dla tych co nie pokończyli, ale cosik tam zdobyli :)
    Krok do przodu! xD

10. kasia750

kasia750 Hrabia forum

szalej i nie pytaj co dalej......;)

Pan_Plusz lubi to.
  11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zmniejsz proszę ilość linijek w podpisie sygnatury,ponieważ zgodnie z Regulaminem forum możesz mieć tylko 2.

: Sygnatura - dozwolona jest sygnatura graficzna o maksymalnych wymiarach 500 x 200 pikseli oraz podpis zawierający maksymalnie 2 wiersze (czcionką o wymiarach max. 3)

Pan_Plusz lubi to.
  12. andrzejewskab1975

andrzejewskab1975 Naśladowca mistrzów

Dziękuję wszystkim za pomoc. Dzięki Wam zrobiłam wszystko co prawda rzutem na taśmę w ostatniej chwili:p:pxDxDxD. Bo tylko do 8 miałam czas i dopiero teraz wróciłam z pracy w której neta brak:cry::cry:ale udało się>

13. brydzia175

brydzia175 Wyjątkowy talent

andrzejewskab1975 gratuluje zaliczonego eventu pozdrawiam

Pan_Plusz lubi to.
  14. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Witam Skoćzyłam wczoraj ... tak jak wszyscy. Zdobyłam więcej niż planowałam. Miały być dwie lipy, a są cztery, czyli i pnącze. Niestety szare, ale w myśl zasady "czasem warto poczekać" zdecydowałam na wybór pnącza, a nie trzeciego itemu. Liczę, że w ciągu dwóch lat / nawet jak zdobię jakieś długie wakacje/ item jakoś do mnie dotrze. A jak nie ... to niech moje dwa stoją na Wyspie.
    Wszystkie wilcze adopcje zrobione, a z 4 ostatnich wejścówek: 5TN, 25SN, wiazanka na Zielone Świątki i dżem lawendowy. Kiedyś jakoś wykorzystam. Za jeżami nie goniłam bo jakieś posiadam.
    Pozdrawiam z niezachmurzonej / w końcu xD/Łodzi.

Pan_Plusz lubi to.
  15. lussi_ja47

lussi_ja47 Czeladnik forum

Ja tez zdobylam pnącze ale bez jednego itemu zabraklo mi 40 roslinek nie zdązylam, zeby miec to co sie chce trzeba wydac realną kasę a ja mam inne jeszcze wydatki bardziej potrzebne niz taka rozrywka :);)Pozdrawiam

Pan_Plusz lubi to.
  16. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Gratuluję ukończenia eventu i również pozdrawiam :)

A przy okazji bardzo proszę ponownie ( już raz byłaś proszona tutaj : >>>KLIK<<<) o zmniejszenie ilości linijek w podpisie sygnatury,ponieważ zgodnie z Regulaminem forum dozwolone są tylko 2 wiersze.

"Sygnatura - dozwolona jest sygnatura graficzna o maksymalnych wymiarach 500 x 200 pikseli oraz podpis zawierający maksymalnie 2 wiersze (czcionką o wymiarach max. 3)"

Pan_Plusz lubi to.
  17. amber♥

amber♥ Komandor forum

Hejka ..ale mnie real wciągnął o_O
    Z góry dzięki - ale z tego co wiem kwiatków nie da się przesłać :(..ja to chętnie bym oddała w dobre ręce wesołe lilie ...:)
    Może kiedyś los się odwróci i tego tulipana zdobędę..:)
    Granatów na + około tysiąca :p..będzie wojna xDxD
    Gratki dla wszystkich co skończyli , a kto nie dał rady uda się następnym razem
    Pozdrawiam brać farmerską..:)

18. Konwalia

Konwalia Wielki mistrz forum

Jak dla mnie to jeden z lepszych eventów - mam na myśli oczywiście nagrody, bo orka była nie do opisania :p

elwira17 lubi to.
  19. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Prosisz i masz. :)
    I tak nie wiem kiedy był pierwszy raz bo Klik nic mi nie wskazuje, ale to nieistotne. Sygnaturę zmieniałam dwa poziomy temu na Bahamie to prośby mogłam nie zobaczyć.

Ostatnie edytowanie: 21 kwietnia 2015
  20. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

majestro wątek do szukania sąsiadów jest tutaj: KLIK. Post Twój usunęłam jako off-top.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.