Opinie Czeskie korzenie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 13 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. satineas

satineas Aktywny autor

Postanowiłam skorzystać dzisiaj z ulepszonych róż i podgonić na początek wypadajki. Teraz na stanie mam ich 219 :) Przynajmniej nie będę się stresowała, czy ukończę event czy zabraknie granatów.

2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Posty niezwiązane z wątkiem zostały usunięte.

nadine0308 i Pan_Plusz lubią to.
  3. glajda1011

glajda1011 Moguł forum

Na chwilę obecną u mnie 188 granatów i za 3 godziny zbiór z małych pól na wszystkich łąkach....:)

est-orka i Pan_Plusz lubią to.
  4. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

4 minuty do zbioru ekstra chmielu i wyciepało mnie i nie chce wpuścić 8)

5. majkam01

majkam01 Forumowy żółtodziób

u mnie to samo : (

Pan_Plusz lubi to.
  6. Konwalia

Konwalia Wielki mistrz forum

Event ciekawy, nagrody wartościowe, ale jak zawsze wielka klapa jeśli chodzi o problemy techniczne. Cóż za niekompetencja! :wuerg::D

Ostatnie edytowanie: 14 kwietnia 2015
  7. dosias

dosias Generał forum

event zaczęłam z opóźnieniem, na razie 160 wypadajek, chce zrobic wszystko mam nadzieje ze sie uda

8. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Na leśnej rośnie już chmiel,prawie na całej,mam tam 4 zagrody:). Trochę na Bahamie oraz dzikiej.
    Majeranek też na części farmy rośnie. Dosiewałam w między czasie owies,truskawki:)

Wypadajek 132:)

9. GruGru

GruGru Wyjątkowy talent

mały problem - po zasianiu chmielu lux i podlaniu wodą i qpą przez chwilę pokazuje czas 5h2min a potem skacze do 5h i 18 lub 19min (nie pamiętam dokładnie). u kogoś podobnie?

Pan_Plusz lubi to.
  10. martaaw

martaaw Okazjonalny autor

odda?
    to znaczy, że ktoś nam już je dał, a potem zabrał? ;)
    jeśli chciałeś robić event tylko dla SP, to po prostu go nie rób ;)
    lubię czytać forum, zwłaszcza w czasie eventów, ale ten wątek jakoś mało przyjemny momentami...
    też bym wolała SP, ale SN również przygarnę chętnie, tym bardziej, ze na rozsiew roślinek eventowych oraz uszlachetnionych trochę go poszło.
    u mnie majeranek już na małych rośnie na farmie 8) jeszcze jeden zbiór i na noc chmiel z wyspy porozsadzam ile się da, a na resztę pól cebulkę, żeby granatów uzbierać, bo na razie ledwie setka wpadła :p

est-orka, nadine0308 oraz Pan_Plusz lubią to.
  11. Konwalia

Konwalia Wielki mistrz forum

Ech i znowu orka w pocie czoła :oops: Granaty lecą zupełnie jak nie granaty - jakby chciały, a nie mogły. Mam nadzieję, że błędy nie zepsują zabawy :p Chociaż patrząc wstecz...... hmmm :p

12. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

U mnie wypadajek 228, ale już wszystko rozsiane, za chwilę przechodzę na małe pola. Przez chwilę miałam w spółdzielni jakąś inną misję, co tu dużo pisać....błąd goni błąd,to już ani śmieszne, ani żałosne. Ale nie narzekamxD Nie gram za karę xD

13. amdep

amdep Moguł forum

O, pozazdrościć! ;)

U mnie tylko 104, z cebuli i zielonej herbaty na Bahamie, z pnączem, które dodaje na Bahamie "aż" 5% do wypadajek. ;)

Dobrze, że event był trochę spóźniony, bo dziś miałam dentystkę, wróciłam po 17,00... ;)

Ostatnie edytowanie: 14 kwietnia 2015
  14. VELOCI_RAPTOR

VELOCI_RAPTOR Stary wyjadacz

Ja bez siania ulepszonych badyli mam 183 czerwone kamyczki :p xD

15. jk_1982

jk_1982 Wielki mistrz forum

za 15 minut zbiór chmielu i majeranku tak że będę mógł już posiać na całej farmie, wypadajek 139 tylko mam pytanie bo o 16 było w spółdzielni zadanie gdzie trzeba było oddać zwierzęta i oddałem nic nie dostałem, zadania już nie ma i zwierzyny też nie. Czy ktoś miał to samo czy to jakaś zjawa bo o 16 to ta gra chodziła tak jak bym grał na ATARI(a to było wtedy coś ale nie teraz)

est-orka i Pan_Plusz lubią to.
  16. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

falstart BP z tą misją.

Na 3 łąkach posiany chmiel, na 1 majeranek i farma do jutra zamknięta.

17. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

pnacze nie aktywne Jaski w pasku a pomimo tego jest tak
    i szczerze nudny ten event

18. Pan_Plusz

Pan_Plusz Koneser forum

Ojj Agata, nie zamykaj jeszcze ;) U mnie rozkopy...

Jako, że początek eventu robiłem ze sporego doskoku (priv się kłania), to bez czeskich błędów się nie obyło (m.in. wywaliłem resztki SN na krótszą eventówkę zamiast na Chmiel Magic Deluxe...). No cóż. Przez moją nieroztropność i pośpiech poziom trudności eventu faktycznie wzrósł, ale żeby określić go mianem "trudny" to jeszcze za wcześnie.

Na chwilę obecną 163 granaty. Ok. 22.00 zbiory i będzie (jeśli moje liczydło nie kłamie) 1851 majeranku i 719 chmielu. Trochę mało, ale jak na moje oko proporcja odpowiednia.

19. jacekf

jacekf Komandor forum

na poczatek wypadlo 214 granatow. ciesze sie jak dziecko zwykle jest ok. 110 do 160 wypadajek. cos nowego , he he he ... :)

Konwalia, Pan_Plusz oraz {Monia} lubią to.
  20. juliuszka

juliuszka Generał forum

Na czym ta TRUDNOŚĆ eventu ma polegać, bo jakoś nie kumam ?
    Błędy z otto i opóźnienie startu to raczej za mało.
    To już pojawiające się oficjalne przecieki z BP sugerują większe wymagania w zakresie zwierząt i produktów.

Łatwizna (moim zdaniem) i nuuuda (te pierdyliardy roślinki do siania).
    A to ściemnianie, że event od poziomu 2, to można włożyć między bajki braci Grimm.
    Niskie poziomy mogą jedynie pomarzyć o odblokowaniu dodatkowych hektarów farmy a i wyspy do sprawnego wykonania chociaż kilku zadań ! ! !

Pozdrawiam wieczorowo trzymając kciuki za Wasze wypadajki i cierpliwość eventową ! ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.