Opinie Czeskie korzenie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 13 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasia750

kasia750 Hrabia forum

tyle dobrze ze wczesniej dali znac a nie 5 min przed gdy sie zazwyczaj dopalacze odpala-.-8)-.--.-8)8);)

Pan_Plusz lubi to.
  2. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

zapewne niezadowoleni gracze zrobili zrzutkę dla hakerówxDi event jest opóźniony

piotrwan70 i Pan_Plusz lubią to.
  3. sylwiajj

sylwiajj Zaawansowany

Nie grałam w farmę przez dwa lata i wróciłam. Ale widzę, że pewne rzeczy sie po prostu nie zmieniają.

Megan, bonamo oraz Pan_Plusz lubią to.
  4. Nutelina21089

Nutelina21089 Okazjonalny autor

Dokładnie masz rację

Pan_Plusz lubi to.
  5. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

sp zabrali to i jeszcze do 16 zagrody wilków zamienią na żółte kurniki ale kłam żenada i wielka qupa tym naszym modkom się pomyliło sp dali do poradnika tego a to będzie dopiero w hodowlanym:wuerg::wuerg:

Pan_Plusz lubi to.
  6. kasia750

kasia750 Hrabia forum

czy ma może ktoś łajnobomby na zbyciu ,z chęcia nabęde......8)8)8)potam podrzuce wiadomo gdzie i komu

piotrwan70 i Pan_Plusz lubią to.
  7. Nutelina21089

Miałam podobnie na rok zrezygnowałam z gry ale wróciłam :) co prawda nie nastawiam się na wysoki poziom bo do 200 duuuużo mi brakuje ale gram dla dobrej zabawy :)

Pan_Plusz lubi to.
  8. jacek544

jacek544 Wyjątkowy talent

Może Im knedliczki zaszkodziły?

Pan_Plusz lubi to.
  9. WilczyKierz

WilczyKierz Stały bywalec

Nie każdy!!!
    User może, Mod - NIGDY!!!;)

Pan_Plusz i jacek544 lubią to.
  10. florentyna

florentyna Stary wyjadacz

Witam! wczoraj rozpisałam sobie zasiewy, uwzględniając mój czas i to zróżnicowanie, jeśli chodzi o łąki, a tu kompletny kotlet :) jak można sknocić taki prosty ewent? to jest ten szumnie zapowiadany nowy mechanizm? no wybaczcie, gram już prawie 5 lat, był okresy lepsze i gorsze, jak to w życiu, ale według mnie ten gość na V powinien zmienić swoje podejście do graczy i to od dziś. Jak do tej pory daleka byłam od krytykowania wszystkiego w czambuł, jednak mam pytanie, dla kogo jest ta gra? wychodzi na to, że dla ich własciceli, a my dostarczamy jedynie kasy. Nie można tego pogodzić?

11. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

wlasnie doszłam do wniosku ze godzina zbioru owocow z drzew pieknie sie przesunie...zawsze je zbieram jak tylko wstane..ehhh ;/

Pan_Plusz i renia111979 lubią to.
  12. Nutelina21089

A moje goździki czekaj ech mam nadzieje że nie zamienią się w chwasty :p

chrumcia91 i Pan_Plusz lubią to.
  13. zuza333

zuza333 Okazjonalny autor

Wykombinowałam czas na godz.14;00 i co widzę?Event o 16 :(

Pan_Plusz lubi to.
  14. jacekf

jacekf Komandor forum

no i mamy klasyczna juz wrecz sytuacje ..... tzw. planowe opoznienie...... dobrze ze choc juz daja o tym cynk przed rozpoczeciem eventu........ :oops:;)

Pan_Plusz lubi to.
  15. Marzenocha

Marzenocha Koneser forum

Ja
    mam to samo... Zawsze mam nadzieję za zacznie się zgodnie z czasem i często jestem rozczarowana. Ja jestem raczej wyrozumiała i wiem że czasem są problemy ale ile razy można być tak niekompetentnym ?

Megan, Nutelina21089 oraz Pan_Plusz lubią to.
  16. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A oddychać Mod może?:p;)
    To pytanie to oczywiście żart,bo wszyscy jesteśmy ludźmi i mamy takie same prawa,a moderatorzy tutaj mają jeszcze obowiązki i związane z tym konieczne uprawnienia;)
    Ech....jak ja nie lubię czekać,chyba w oczekiwaniu na rozpoczęcie eventu pójdę sobie na jakiś spacer:)

Pan_Plusz lubi to.
  17. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Witam a czy nie można było dać wcześniej informacji o zmianie godziny rozpoczęcia eventu? tylko 30minut przed planowanym startem! >:( wczoraj zadałem pytanie czy event będzie przesunięty i odpowiedź brzmiała że nie i co ?

18. jacekf

jacekf Komandor forum

oby to byla 16.00 , ale jeszcze dzisiaj, bo moze z tego wyjsc....... jutro ......... np. 10.00 ;)

Pan_Plusz lubi to.
  19. anatol111

anatol111 Ambasador forum

granda jest coraz gorzej a gram prawie od początku

Pan_Plusz lubi to.
  20. florentyna

florentyna Stary wyjadacz

jasne, zbyniek, to Atena opóźnia ewent, ale Atena, jeśli możesz, wyślij mój post do pana V :)

Edytuję ,usuwam usunięty cytowany post.

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 kwietnia 2015
    Pan_Plusz i nadine0308 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.