Opinie Czeskie korzenie

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 13 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. michav765

michav765 Stały bywalec

Popełniłem błąd:oops:Faktycznie zagrody dla wilków są dwie a dla jeży trzy;).

Pan_Plusz lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

No przecież nic się nie stało;)Każdy może się pomylić :)

nadine0308 i Pan_Plusz lubią to.
  3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

no nie :( to ja tu siedze i czekam i zadowolona że tylko 40 minut jeszcze..... :sleepy:

nadine0308, Pan_Plusz oraz visa77 lubią to.
  4. Nutelina21089

Nutelina21089 Okazjonalny autor

A czy event będzie wydłużony o te 1,5h?

Pan_Plusz lubi to.
  5. kasia750

kasia750 Hrabia forum

czyli jak zwykle kolejna wtopa z rozpoczęciem eventu:cry:-nie ma co rozpaczac był czas przywyknac;):p8)

chomcio40, Pan_Plusz oraz Megan lubią to.
  6. WilczyKierz

WilczyKierz Stały bywalec

Mnie to też zawsze dziwiło, ale podobno to tdlatego, że przepis na kerststol jest dostepny tylko za FL i to dośc drogo. Więc jak juz ktoś kupił, to potem wystawiając na targu rąbie cenę najwyższą z możliwych, która - jak mi się zdaje - trochę nijak się ma do jego przydatności. Choć z drugiej strony... tak ze wszystkim innym (pnącze + niewinność), to może to daje jakiś wart zachodu wynik...

Pan_Plusz lubi to.
  7. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Zaraz wtopa...toż narozrabiał czoraj otto..lepiej niech będzie później ale już bez błędów..ot co..

Pan_Plusz, Megan oraz visa77 lubią to.
  8. visa77

visa77 Komandor forum

Mam tylko nadzieje że skoro jest opóźniony to też będzie trwał dłużej o te 1,5h :)

9. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

10. chrumcia91

no nie.... :( musze sie do soboty wyrobić....
    no i już się doczekac nie mogę....

nadine0308 i Pan_Plusz lubią to.
  11. Nutelina21089

chrumcia91 jak to robisz, że masz Bahame na takim wysokim poziomie ?

Pan_Plusz lubi to.
  12. ka_ro

ka_ro Ekspert forum

a to cuda cudeńka od wczoraj na farmie, najpierw Otto rozrabiał, teraz się zegarki poprzestawiały :p oj uczy nas cierpliwości ta farma, uczy.... mam tylko nadzieję, że nie przesuną na jutro 8)

13. Megan

Megan Komandor forum

Dzień dobry:)

a za pół godziny okaże się, że będzie kolejne przesunięcie w czasie....myślałam, że przed wyjściem uda mi się rozmnożyć roślinki a tu lipa, bo o godz.16 muszę wyjść:sleepy:

14. chrumcia91

pnącze daje dosyć dużo TPD na dobę, jem kruszony, naleśniki czekoladowe-ale to tyle co sama wyprodukuję, w dzien sieje bromelie i winogrona i robie z nich kruszony, na noc zieloną herbate, jakoś punkciki lecą;) kilka dni 4-6 zajmuje mi przejście poziomu. mam wystawione drzewka-po 2 każdego rodzaju, no chyba ze jak XXL to czasem po jednym bo juz za duzo miejsca to zajmuje, kilka zagrod-obecnie małpy, leniwce i słonie bo zbieram na zamki z piasku no i robie misje z TPD w spoldzielni-ale to powolutku.

a w temacie, mam nadzieje ze event nie zostanie całkiem przeciągniety na jutro bo w takim wypadku moglam rano zebrac wszystko i dzis siac a tak wszystko stanelo w miejscu :(

eliza9070 i Pan_Plusz lubią to.
  15. d19k02

d19k02 Czeladnik forum

Opóźnienie rozpoczęcia... Nic nowego. Co prawda nie wiem czy dzisiaj zdążę zacząć bo mam wychodne, ale jutro od rana trzeba zakasać rękawy i do roboty sie wziąć.

Pan_Plusz lubi to.
  16. Nutelina21089

dziękuje za rade :)

eliza9070, Pan_Plusz oraz chrumcia91 lubią to.
  17. chrumcia91

o kurcze...i ja zapomnialam ze na 19 wychodze o_O na szczescie tylko na godzinke.... no ale nie lubie pozno zaczynam eventu, wole w dzien to wtwdy do ieczora mam na rozsiew na wszystkie pola

Nutelina21089-prosze bardzo ;)

Nutelina21089 i Pan_Plusz lubią to.
  18. sylwiajj

sylwiajj Zaawansowany

Szkoda, że jak zwykle przesunięty event, a ja specjalnie zleciłam odebranie dziecka z przedszkola mężowi, żeby móc zasiąść o 14 przed kompem, a tu taka lipa :/

Pan_Plusz i AsiaPelasiax lubią to.
  19. AsiaPelasiax

AsiaPelasiax Wielki mistrz forum

Ja też jestem rozczarowana

Pan_Plusz lubi to.
  20. jacek544

jacek544 Wyjątkowy talent

To już są jaja,co wyrabiają.Zabrali super paszę,a teraz kombinują z czasem.Samokrytyki w tym szalęństwie żadnej.Wstyd po raz kolejny.

{Monia} i Pan_Plusz lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.