Czerwoni sąsiedzi.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -MaKura17-, 24 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -MaKura17-

-MaKura17- Forumowy żółtodziób

Proszę o pomoc. Mam trzech sąsiadów, którzy od początku świecili na czerwono. Brak przy nich ikonki z koszem. Jak więc mogę się ich pozbyć ? Dzięki za ewentualną odpowiedz.

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

-MaKura17-, a nie jest czasem tak że Ci sąsiedzi są ze Szkoły Farmerów? Może jesteś w Szkole Farmerów? Wtedy będą oni na końcu (niezależnie od poziomu), i nie da się ich usunąć, ale oni też nie wpływają na ilość Twoich sąsiadów. :)

Jak podaje ten poradnik dotyczący sąsiedztwa: ..::klik::..

PAMIĘTAJCIE, jeśli bierzecie udział w Szkole Farmerów to w pasku sąsiadów będą wyświetlani także Kurczaki oraz Mentor - niezależnie od tego kim my jesteśmy w Szkole. Te osoby będą na końcu w pasku.

Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

A może to marcel?Albo jakiś inny sąsiad specjalny?

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

foczunia84, bardzo dziękuję za pomoc, zapomniałam że w sąsiadach możemy mieć też Super Przyjaciół :oops:

-MaKura17-, bardzo proszę oto poradnik na ich temat: ..::klik::.. :)

Chociaż jeżeli jak piszesz, od początku świecą się na czerwono, to wg mnie, bardziej prawdopodobne jest, że to jednak znajomi ze Szkoły Farmerskiej :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

5. -MaKura17-

-MaKura17- Forumowy żółtodziób

A znajomi ze szkoły farmerskiej zabierają miejsce z ogrodu ozdobnego ? Bo mnie tam ziemia zamarza razem z postawionymi itemami?

6. GoskaK

GoskaK Ekspert forum

Nie, nie zabierają ci miejsca w sąsiadach i nie pomagają w usuwaniu chwastów.
    Musisz zaprosić swoich sąsiadów, bo tamci - to tylko Kurczaki twojego Mentora.
    Pozdrawiam :))

7. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

-MaKura17-, znajomi ze Szkoły Farmerskiej nie wpływają na ilość sąsiadów, tym samym nie mają wpływu na odblokowanie Dzikiej Łąki (bo to do jej odblokowania są potrzebni sąsiedzie). :)

Dlatego nie wiem czy pytasz o Dziką Łąkę czy Ogród Ozdobny??

GoskaK, dziękuję za pomoc :)

8. -MaKura17-

Masz jeszcze jakieś pytania ??? czy wszystko jest już jasne :)

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Odpowiedzi zostały udzielone,Autor pomimo obecności na forum kolejnego pytania nie zadał,więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.