czerwona kartka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika diorina, 31 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. diorina

diorina Książę forum

Witam, dzisiaj wieczorem po wejściu na farmę, oprócz normalnych news'ów pojawiło mi się mniejsze okienko z czerwoną pustą kartką, info w górnym rogu. Co to znaczy? Czy dostałam jakieś ostrzeżenie? Bo bez słowa pisanego to tak trochę trudno zrozumieć, czytałam regulamin ale nic konkretnego nie znalazłam

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Problem z czerwoną kartką/kwadratem został już zgłoszony odpowiednim osobom. Pojawiające się kartki nie mają nic wspólnego z blokadą konta.
    Jeśli otrzymamy jakieś informacje w tej sprawie do zamieszczenia na forum, to zostaną zamieszczone najszybciej jak to możliwe.

Czy masz jeszcze jakieś pytania ?

3. -chmiel-

-chmiel- Forumowy żółtodziób

dobry wieczór,
    mnie pojawiła się czerwona kartka jak informacja o prezencie od sąsiada - na samym środku planszy

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

-chmiel-, rozumiem, ale zerknij proszę na mój poprzedni post. Problem został zgłoszony i czekamy na jego naprawę.

5. diorina

diorina Książę forum

tak dokładnie to, właśnie kumpela przysłała sówkę, że u niej to samo, a nie była na farmie od kilku dni, więc nie miała nawet możliwości nic przeskrobać
    dzięki, nie zauważyłam o tym info, a już myślałam że po 5 latach gry stałam się pełnoprawnym graczem z czerwoną kartką :), pozdrawiam, można zamykać

6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Hehe, na "prawdziwą" czerwoną kartkę trzeba sobie zasłużyć ;)
    Pozdrawiam, dziękuję i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.