Czerwona kartka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ***kacper***, 31 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mmaleenkaa

mmaleenkaa Forumowy żółtodziób

ja tez mam czerwona kartka

2. Mikasek-

Mikasek- Mistrz forum

No to dołączam do klubu czerwonej kartki, Ja i moje dwie córki również, czyli x 3

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

***kacper*** i biedronka302, Wasze wątki połączyłam w jeden.
    Co do czerwonej kartki/kwadratu to u mnie się nic takiego nie pojawiło, ale oczywiście dopytamy o to. Bardzo proszę o cierpliwość.

Mikasek-, zmniejsz bardzo proszę rozmiar sygnatury, jest o wiele za duża. Zgodnie z Regulaminem forum:

2.1. Nick, sygnatura, awatar

(...)Sygnatura - dozwolona jest sygnatura graficzna o maksymalnych wymiarach 500 x 200 pikseli oraz podpis zawierający maksymalnie 2 wiersze (czcionką o wymiarach max. 3) (...)

***kacper*** lubi to.
  4. kika2891

kika2891 Czeladnik forum

Ja również dołączam do klubu czerwonej kartki

5. SMOD_Atena

Problem z czerwoną kartką/kwadratem został już zgłoszony odpowiednim osobom. Jeśli u kogoś jeszcze się pojawia, to bardzo prosimy o cierpliwość. Dodam jeszcze, że pojawiające się kartki nie mają nic wspólnego z blokadą konta.
    Jeśli otrzymamy jakieś informacje w tej sprawie do zamieszczenia na forum, to zostaną zamieszczone najszybciej jak to możliwe.

Czy są jeszcze jakieś pytania ?

***kacper*** lubi to.
  6. SMOD_Atena

Klapek Twój post usuwam, przeczytaj proszę mój poprzedni post i nie zaśmiecaj wątku.

7. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Post niezwiązany z tematem i odpowiedź zostały usunięte. Jak napisała SMOD_Atena nie jest to żadna kara, po prostu komunikat źle się wyświetla.

8. mayorca

mayorca Forumowy żółtodziób

mam pytanie odnosnie blokady konta, czy blokada jest na stałe czy na jakiś czas????? jesli na jakiś czas to na jak długi i czy istnieje szansa żeby odblokowac konto wczesniej???
    bo tutaj padł,o takie pytanie o blokade konta

9. BA_Czerwona

Padło też kilka odpowiedzi, że nie ma to nic wspólnego z blokadą, przeczytaj choćby post powyżej Twojego.

10. mayorca

dobrze, dziekuje za odpowiedz
    a moje pytanie dotyczące blokady konta można mi tu odpowiedzieć czy mam napisać gdzieś indziej żeby uzyskać odpowiedz???

11. BA_Czerwona

mayorca, czy masz komunikat o zablokowaniu konta przez Administratora?

12. mayorca

ja nie , ale koleżanka i szuka odpowiedzi

13. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

mayorca, Ty informacji o koncie koleżanki, czy powodach jego blokady nie uzyskasz.
    Koleżanka musi skontaktować się z pomocą techniczną w tej sprawie.

14. mayorca

ot jak ma to zrobić jak nie może wejść na konto, wyskakuje jej komunikat "blokada przez administratora" i prosiła czy moge napisać i się zorientować co tu zrobić żeby odblokowac i czy wogóle pójdzie odblokowac jej poziom to 83 i strasznie jej szkoda tej farmy juz eventu wielkanocnego n ie ukończyła i strasznie płakała :D co mam jej przekazać w miarę możliwości żeby nie łamać zasad i żebym ja też n ie została zablokowana

15. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

mayorca, zaglądnij link, który wklejam, tam są zawarte wszystkie informacje jak to zrobić również nie mając dostępu do konta.

16. mayorca

super, dziękuje bardzo

17. SMOD_Atena

Ja również dziękuję.

Czy są jeszcze jakieś pytania w temacie czy wszystko jest już jasne ?

18. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Zaczęłam ten wątek - rozumiem, że czerwona kartka to błąd wyświetlania. Wczoraj u mnie , dziś u koleżanki też się pokazała - czyli problem pozostał. Pytań nie mam, dzięki za odpowiedzi.

19. SMOD_Atena

Tak, to błąd wyświetlania, który został już zgłoszony, pozostaje cierpliwie czekać o co bardzo prosimy.

A skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Edycja : Okienko z czerwoną kartką nie powinno już się pojawiać : >>>klik<<<.

***kacper*** lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.