Czerwona i różowa wytwórnia guano

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika SirMarkIIII, 15 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SirMarkIIII

SirMarkIIII Stary wyjadacz

Mam pyt. odnośnie w/w, czy coś się zmieniło? u mnie czerwona 13:40 - 2 guano, różowa 24:00 - 2 guano ????

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Rozumiem że rozchodzi Ci się o czas produkcji fabryczki. Nie było żadnych zmian związanych z fabryczkami Zapraszam Cię do tematu: Kolorowe ulepszenia zagród i warsztatów (kliknięcie na nazwę spowoduje przeniesienie do odpowiedniego tematu), znajdziesz tam spis wszystkich kolorowych zagród jak i fabryczek. Odszukując nietoperze zobaczysz że czas produkcji guano dla podanych przez Ciebie kolorów się nie zmienił.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

3. SirMarkIIII

SirMarkIIII Stary wyjadacz

Wygląda na to, że zawsze tak było, nie wiedziałem, wydawało mi się że przy różowej powinny być 3 guana, pyt. więcej nie mam, można zamknąć.

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Ciesze się, że mogłem pomóc.

Autor wątku nie ma dalszych pytań, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.