Czemu pomoc techniczna nie odpowiada?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika niki1990, 26 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niki1990

niki1990 Komandor forum

Mam pytanie, czy jest jakieś zawieszenie serwera czy coś? Bo jak inaczej wytłumaczyć bana na grę z jednoczesnym brakiem bana na forum?

Ostatnie edytowanie: 26 lutego 2016
  2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Zależy jakie przewinienie, bo jeżeli coś przeskrobałaś w grze to tam dostaniesz bana (na forum nie masz), a jeżeli na forum coś przeskrobałaś to tu dostaniesz bana ( w grze nie musisz wtedy mieć). W końcu masz 2 różne regulaminy: Regulamin gry Farmerama i ten Regulamin forum.

Ban w grze, nie musi się wiązać z banem na forum, chodź można zarobić jednocześnie tu i tu:p

Tam możesz sprawdzić jakie przewinienia są i gdzie ban będzie (czy na forum czy w grze).

3. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Ban na konto w grze nie musi oznaczać bana na koncie na forum, taka sama sytuacja dotyczy bana na forum, który nie oznacza bana w grze. Sama możliwość logowania się na forum bez konieczności logowania się w grze to kwestia ustawień.

Co do Twojego tytułu to zauważ proszę, że pomoc techniczna działa w ramach pomocy w wolnym czasie, zatem nie ma obowiązku być dostępna 24 h na dobę, a zgłoszenia są opracowywane tak szybko, jak to możliwe i ma to związek również z ilością i trudnością zgłoszeń oraz innych obowiązków.

4. niki1990

niki1990 Komandor forum

no właśnie zarobiłam jednocześnie na 3 dni. i ban minął dziś o 11.40. W grze nic nie zrobiłam, na forum w teorii też nie, ale ban był. Co i tak nie zmienia faktu, że gra jest ważniejsza, a forum to tylko dodatek. Na czort mi dostęp do forum skoro nie mogę wejść do gry?
    A nadal pokazuje się komunikat "zostałeś zablokowany przez administratora"

5. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

niki1990, w tej sprawie proszę kontaktować się jedynie z pomocą techniczną, na forum nie ma możliwości ingerowania w takie sprawy.
    Wątek zamykam, Agacie dziękując za pomoc.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.