Czemu pociag wraca bez niczego?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika stellamarii, 8 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. stellamarii

stellamarii Forumowy żółtodziób

Juz 2 razy dzisiaj pociag wrocil bez niczego,co to ma byc,nikt mi za free nie dal zagrod zeby mi za free bokim gdzies poszly i to jeszcze za 750 ,nie dosc ze same [ciach] sa to jeszcze i to.Gdzie moje zagrady?

Niekulturalne słowo usunęłam.
    MOD_Cookie*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 maja 2016
  2. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Sprawdź proszę, czy ładunki znajdują się w Twoim ekwipunku. Jeśli nie zdążysz odebrać ładunku, zagrody automatycznie dopisywane są do Twojego inwentarza - pojawia się wtedy okienko pop-up informujące o takiej czynności. Jeśli jednak w opcjach na Twojej farmie powiadomienia są wyłączone, okienko nie zostanie wyświetlone.

3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

kheme, zaloguj się ponownie i sprawdź raz jeszcze w inwentarzu z zagrodami. Nie zauważyłam, aby był jakikolwiek problem z dopisywaniem tajemniczych ładunków.

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Mini event się zakończył, nowe pytania nie pojawiły się, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.