Opinie Czekając na Mikołaja

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 18 grudnia 2024 o 09:04.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. bogusiania

bogusiania Książę forum

Wrrrr, pnącze i itemy pod wylotki przygotowane, pewnie bonusy przestaną działać ehhh :( Jak to dobrze, że sprawdziłam, że brak ikonki na głównej planszy, gdzie zawsze najpierw sprawdzam ilość wypadajek, nie było roślinki na rozsiew i nie zebrałam szarłatu z pól. Chociaż takie pocieszenie. Pięknie się święta zapowiadają - od stresu eventowego :(

2. matthero

matthero Hrabia forum

a gdzie ta jedna brakująca minuta się podziała? :cry:

3. ZeneckZeneck

ZeneckZeneck Czeladnik forum

Czuję się oszukany na 59 sekund.

4. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Nadzorca forum

eh...roslinka dlugo rosnaca zebrana...a tu ewent nie wystartował
    żenada...

5. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

to już lepsze rozwiązanie ..do 11 ,59...bo do szkoły i pracy ludzie chodzą ..

6. hapsak89

hapsak89 Analityk forum

Niby tak, ale jednak od dłuższego czasu raczej jest mniej więcej kwadrans około startowy, takiego klęknięcia już dawno nie było jednak

7. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

8. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Piccolo i nie tylko:) >>Ogłoszenie<<
    Jeśli o mnie chodzi, to na takich warunkach z wszystkimi wydarzeniami mogą się spóźniaćxD

9. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

I to ,,nie tylko,, jak najbardziej może być :music:ale piccolo... a z niego jednemu np. cylinder, a drugiemu kumpel ... to niezbyt ,,sprawiedliwa,, rekompensata dla wszystkich graczy
    wolałabym coś innego :p

10. Pryku

Pryku Baron forum

Szefostwo chyba sie w swieta wkrecilo ze takie "skarby" za opoznienie ;p

krasnoludek10 i Makowiska lubią to.
  11. wiocha5

wiocha5 Baron forum

Ogarnijcie się. Zabieracie ludziom 2 godziny eventu w godzinach popołudniowych, a oddajecie w godzinach nocnych- kiedy ludzie śpią bo muszą wstać do pracy. Czy wy umiecie logicznie myśleć?

12. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

13. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

rekompensata śmiechu warta..... szarłat zebrany, wypadalce poszły się bujać. do kitu . i nie wiem z czego BA_Marion się tak cieszy... żenada

14. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Popieram w całej rozciągłości.
    Niech 2h pady gry z pikolo jako rekompa, wprowadzą na stałe jako mini ewent.8)
    xD:cry:xD

15. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

też zebrałam i dodatkowo kasztanek już dawno działa >:(:cry:

16. ruda120

ruda120 Ekspert forum

17. Makowiska

Makowiska Baron forum

A ja sprawdziłam i jeszcze rosną. Już niedługo.

IRENOWO i krasnoludek10 lubią to.
  18. florentyna

florentyna Stary wyjadacz

Witam!
    Wg mnie nie do końca to jest takie fajne. Chodzi o przedłużenie wydarzenia. To może zaczynajmy ewenty o 17:00, wtedy większość jest po pracy. 14:00 to jest dla przedszkolaków czy emerytów?
    Dodatkowo, uważam, że ewenty powinny zaczynać się we wtorki, wtedy jest szansa na zrobienie zdecydowanej większości do weekendu. No tak, ale to musiałby ktoś tam w farmeramskim niebie zrobić coś dla graczy.....

Makowiska, vannkama oraz krasnoludek10 lubią to.
  19. bury.wilk

bury.wilk Czeladnik forum

Noszzzzz..... i wypadajki z 44 wielkich drzew poooszłyyy.... :mad:

Makowiska i krasnoludek10 lubią to.
  20. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Wydarzenie trwa blisko miesiąc. Wg mnie w ogóle nie było potrzeby jego przedłużania, tym bardziej że otrzymamy rekompensatę. Ale skoro przedłużyli, to mi to w niczym nie przeszkadza.

Makowiska, hapsak89 oraz krasnoludek10 lubią to.