Opinie Czekając na Mikołaja

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 18 grudnia 2024 o 09:04.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

2. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

No to leci kabarecik.
    Mogę zwijać przygotowane pod wylotki badyle.
    Na darmo poświęciłem zbiór PD z itemów.
    Może jeszcze jakieś usprawnienie graficzne?
    >:(:mad:>:(

3. mjanakiewicz

mjanakiewicz Aktywny autor

No to mój misterny plan na zbieranie skrzyneczek o określonych godzinach właśnie runął >:(>:(>:(

4. freska_kreska

freska_kreska Generał forum

Szkoda, bo przez opóźnienie nie zbiorę o 22:00 i będę w plecy o jeden zbiór :(

5. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Ano właśnie.... PD z itemów poszły w kosmos. Gdy pisałem o błędach w grze to zostałem olany. A wystarczyło wcześniej pracować nad poprawą gry. Przesunięty event już nie dla mnie. Do soboty jeszcze miałem plan żeby coś porobić. Od niedzieli już Święta i rodzina. No cóż, standard Farmeramy pokazał po raz kolejny swoje oblicze.

6. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

dobrze ..że sprawdziłam czy roślinka jest...no i oczywiście ..prezenciki odebrać..a tu..
    nawet forum padło...od ilości evencików..

Ostatnie edytowanie: 19 grudnia 2024 o 13:26
  7. marcinek74

marcinek74 Weteran forum

Co roku to samo .... echhhh ta niemiecka technologia .... może powinni polskich informatyków zatrudnić .

8. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Też nie wiem co robić:mad::mad::mad: Zbierać te maliny i nostrzyk, czy jednak nie:mad::mad::mad:

9. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

ja po nocy w pracy zamiast odsypiać to myślałam ze rozsieję roślinę a tu taka niespodzianka czemu mnie to nie dziwi

10. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Kolejny raz pytam:
    Gdzie jest serwer testowy?
    Gra jest już tak rozbudowana, że należy się jej jak psu kość.
    Niech najpierw na testowym wprowadzają ulepszone grafiki wpływające na poprawę techniczną gry.o_O
    Niech tam testują działanie multi ewentu.
    Jak nie stać BP na serwer beta, to niech zbiórkę ogłoszą.:oops:
    xD:cry:xD
    Chcieli graczy przykuć na 3 tygodnie do kompów, a sami świętować.
    A może raz odwrotnie?
    Nie róbcie już do końca roku żadnych ewentów, a w tym czasie dopracujcie grę.

11. daine61

daine61 Okazjonalny autor

To chyba jest prezent Świąteczny, żeby wszystkim plany zepsuć. Pewnie wydłużą do 24. Dziękuję. Jestem za rekompensatą tzn. drzewo florenów

12. ShaGGy778

ShaGGy778 Książę forum

Wiadomo, że nie, bo event się nie zaczął i na razie nie wiadomo kiedy się zacznie.

Ja w ostatniej chwili się powstrzymałem przed zbiorem szarłatu, bo zaniepokoił mnie brak ikonki eventowej na głównej łące. Pewnie mnóstwo osób w ten sposób straciło swoje wylotkowe zbiory. :sleepy:

13. vannkama

vannkama Stały bywalec

Byłaś mądrzejsza :) Ja nie sprawdziłam. Pnącza (kasztanek), kombajn i dzika łąka zebrane. O ja nieszczęsna .... Już nie wiem płakać czy się śmiać z siebie. Tyle razy, tyle razy ....:cry: Pozdrowionka dla wszystkich

14. kropelka04

kropelka04 Generał forum

hej :) to moze w ramach rekompensaty niech firma dopisze graczom itemy z tego ewentu co mial sie dzis zaczac pod swiatecznym drzewkiem z zaczarowanej krainy zimy;) i mozemy swietowac :pxD

15. klonek68

klonek68 Nadzorca forum

Sądziłem że się spóźniłem i zebrałem zbiory z głównej...a tu :cry:Mikołaj strzelił focha i siedzi w barze ;) a ty chłopie marznij na dworze ....bo nikt nie wie co odwali jeszcze MikołajxD .Żona mówi mieszaj bigos a gierki odwalimy wieczoremxD czego i wam życzę...hooo hooo hooo;)

16. IRENOWO

IRENOWO Ambasador forum

...nie macie czasu żeby przygotować wszystko na czas...eventu.. to może tak chociaż ...przybliżony czas ...rozpoczęcia..eventu...h.. 2h.. 5h... jak się zacznie...to pewnie problem z logowaniem będzie..

Ostatnie edytowanie: 19 grudnia 2024 o 13:48
  17. hapsak89

hapsak89 Analityk forum

To ja tu pędzę, lecę, bo mnie real przytrzymał akurat, a eventu niet? Co jest? Przezornie sprawdzałam ręcznie newsy ( no bo przecież na co komu wyskakujący baner przy logowaniu nie? >:(>:( ), sprawdzam ikonki nie ma, kilka przelogów później widzę, że nie dowieźli i nie wiadomo kiedy dowiozą >:( nie no cudnie się zaczyna>:( może tak jeszcze z pięć innych wyprzedaży i inne bzdurne grafiki niech dadzą zamiast skupić się na podstawach gry>:(

Mogę się tylko domyślać ilu farmerów jednak nie posprawdzało i pozbierało:(

18. -men07-

-men07- Czeladnik forum

przed 14-tą wrzuciłem 100% na zbiory i szlak trafi większe zbiory z pól na zadanie i zamiast na rośliny eventowe musze zużyć na niepotrzebne mi rośliny, farma to od pewnego czasu koszmar, rzadko kiedy event zaczyna się bez problemów

19. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Bałam się, że będzie to trwało dłużej, ale jednak nie >>ogłoszenie<<.

20. Pryku

Pryku Baron forum

Ja juz dawno tak robie, po 14 relog i tak jak teraz... nic sie nie zmienia, a rosliny czekaja