Opinie Czekając na Mikołaja

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 18 grudnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. memlak

memlak Naśladowca mistrzów

Wspaniale:)
    Rozumiem że drzew nawozowych masz cale łąki?;)

gosiagosia60 lubi to.
  2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Nie, mam 2 i mi wystarczą, bo całe krocie SN dostaję z innych źródeł:)

AngelGina, hapsak89 oraz memlak lubią to.
  3. pbkl

pbkl Nadzorca forum

Dlugi acz owocny event. Jestem bardzo zadowolona. Dzieki niemu na GT bylo duzo fajnych wymian.

Poza swiecami i jajem Rudiego nie bardzo wiedzialam co brac. Decyzja padla wiec na wielkie drzewo ( na wszelki wypadek ), kupon, jakies zagrody i drzewa, ( moze jutro wystawie? ). Picolak tym razem u mnie nie mial wziecia w sklepiku, tym bardziej, ze ukladanka dawala 2 sztuki.

AngelGina i krasnoludek10 lubią to.
  4. memlak

memlak Naśladowca mistrzów

No i super :)podziwiam.
    Ja wykupiłem nawozowe choć mam kilkanaście i tylko miejsce zajmują-.- nie przemyślałem tego:sleepy:

5. Miśka84

Miśka84 Wielki mistrz forum

skąd macie tyle pudełek żeby tyle gier rozegrać??

6. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Zdążyłam, mam pnącze, itemy i Rudiego xD

7. marmlada

marmlada Fanatyk forum

Evevt bardzo udany. Cieszę się, że trwał tak długo, bo spokojnie mogłam odpuścić farmownie w okresie świątecznym i zająć się ważniejszymi sprawami, a i tak udało się go spokojnie zrobić w całości. Nagrody też iście świąteczne, itemy - petardy, tylko szkoda że tych talarów nie było ciut więcej, bo jeszcze pewnie kilka rzeczy zgarnęłabym ze sklepiku, ale mimo to jestem bardzo zadowolona.

krasnoludek10 i d_anulka lubią to.
  8. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Miałam napisać kilka słów od siebie, ale Ty napisałaś za mnie.;):)
    Jednym słowem ewent super.:)

krasnoludek10, marmlada oraz d_anulka lubią to.