Opinie Czekając na Mikołaja

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 18 grudnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ania5757

ania5757 Baron forum

2. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Mnie została 21 przekładanka i nie będę na razie układała.Zbiorę pudełka i mam zamiar 6.I.25 zakończyć event. Obawiam się problemów z grą kiedy wszyscy rozpoczną zdobywanie dodatkowych GT. Zostało mi z itemu do zebrania 17 pudełek ale to jest niemożliwe do 8.I.Nie wiem jak to ktoś wyliczył ale to nie ma sensu.Czasy w włóczce są niedopasowane.Gracz nie ma szans wykupić nagród ze sklepiku robiąc event krok po kroku.Koszyki powinny być dla osób ,które z różnych względów nie mogą poświęcić eventowi wystarczającego czasu,pozostali powinni kupić za eventowe GT wszystkie nagrody.To jest tylko moje zdanie inni mogą inaczej patrzeć na eventową strategię BP.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dokładnie tak - jeśli chcemy dostawać 15 GT z powtórek to nie możemy zaliczyć tej minigry a tym samym przejść dalej. To nawet dobrze, że doturlałam się do ostatniej i ją powtarzam na spokojnie.

4. ania5757

ania5757 Baron forum

teraz wszystko jasne
    jeszcze trzeba uwazac zeby przy ostatniej wejsciowce zrobic gre w calosci

5. kudlaty147

kudlaty147 Fanatyk forum

witam wszystkich w nowym roku
    nie rozumiem tego stoje na 21 i czekam do rana jezeli chce ukladac dalej to musze zamknac przekladanie ?

6. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Stan na chwilę obecną - 19486/24600 terrorbadyla i 3700/prawie 4000 swetrów.

Ostatnie edytowanie: 1 stycznia 2025 o 20:11
  7. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Najlepiej mieć w zapasie pudełka, przy ostatniej 21 grze chociaż 2 pudełka, wtedy to jedno można wykorzystać na zamknięcie gry, grę trzeba zamknąć krzyżykiem w prawym górnym rogu, nie można jej ułożyć do końca, bo będzie "pozamiatane", gdy zamknie się niedokończoną grę krzyżykiem, to daje te 15 talarów i nadal można tę samą grę układać, ewentualnie cały czas, w miarę posiadania pudełek, zamykać, przy czym trzeba pamiętać, żeby ostatnią grę, na koniec eventu, wykonać w całości dla zdobycia nagród.
    Tak ja to rozumiem :)

8. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Na 18 planszy poległam, ale nie specjalnie xD. Musiałam skorzystać ze ściągi :p. No ii mam swoje 15GT dodatkowe przynajmniej xD.

9. kudlaty147

kudlaty147 Fanatyk forum

dziekuje za podpowiedz

10. FARMAJOLA1

FARMAJOLA1 Forumowy żółtodziób

Witam, dokładnie obecnie jestem na 20 polu i dziś po raz pierwszy zrobiłam skuchę z premedytacją i mam dodatkowe 15. Do końca eventu jeszcze sporo czasu a kilka wpadnie jeszcze z pola gry i z itiemu więc zostawię przynajmniej 2aby przejść zgodnie z czasem ostatni 21 krok. Dziękuję za podpowiedź, super że mamy tu graczu co uważnie czytają poradniki, wielki szacun dla Was:D

11. gangrion

gangrion Młodszy ekspert

W sumie to będę miał jeszcze 505 GT - 300 pójdzie na drzewko a reszta ni w ząb się nie układa, żeby wykorzystać wszystkie, albo zabraknie, albo zostanie parę GT. Szkoda, że nie ma nagród za 15,20 lub 30 GT .

12. grego555

grego555 Forumowy żółtodziób

Witam Czy wie ktoś może czemu nie mogę kupić jajo marudy,jest tak tylko u mnie czy jeszcze miał ktoś problem z zakupem tej marudy

hiacynta, krasnoludek10 oraz grania. lubią to.
  13. SMOD_Atena

Witam. Problem pojawia się u niektórych Graczy. Skontaktuj się proszę z PT, zgodnie z poradnikiem: Pomoc Techniczna.

14. Pryku

Pryku Baron forum

Ja tam wole brac piccolaki lub sadzonki/zagrody.. chociaz i to i jajko to ryzyko i w sumie o to chodzi jesli masz wystarczajaco aby kupic to jakis problem musi byc

hiacynta, krasnoludek10 oraz grania. lubią to.
  15. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

no to teraz trza zrobić parę skuch aby talarków nazbierać,jajo i baobab już zgarnęłam 8)

16. SMOD_Atena

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  17. grego555

grego555 Forumowy żółtodziób

Dzięki

hiacynta, krasnoludek10 oraz SMOD_Atena lubią to.
  18. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam. robię ten event i codziennie po kilka razy wchodzę do gry jednak wczoraj
    kompletnie nie zauważyłam ogłoszenie /bo do głowy mi nie przyszło że może być
    jakieś ogłoszenie w świąteczny dzień/ o Prezencie Noworocznym i oczywiście go nie odebrałam - brawo ja.
    Zazwyczaj podobne prezenty było dopisywane po zalogowaniu się do gry. No cóż.

Teraz zostały mi do zrobienia trzy gierki więc muszę powtarzać żeby jeszcze
    uzbierać talary na jakiś zakup

19. Frezja

Frezja Okazjonalny autor

Nie mogę ułożyć ostatniego 21 poziomu na Świątecznej włóczce. Ktoś pomoże?

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  20. _KUBA2004_

_KUBA2004_ Baron forum

#590 post, strona 30 :)tam masz wszystko pieknie pokazane

hiacynta, AngelGina oraz krasnoludek10 lubią to.