Opinie Czekając na Mikołaja

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 18 grudnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. bona53

bona53 Stary wyjadacz

Gdzie kupujecie to jajo Marudy bo szukam i nie mogę znależć.

2. hapsak89

hapsak89 Książę forum

Bieżący event -> Świąteczna włóczka -> eventowy sklepik ( po lewej u góry przycisk z symbolem Gwiezdnego Talara) -> zakładka Tajemnicze sadzonki

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

4. memlak

memlak Naśladowca mistrzów

Brawo:D gratuluję:D ile to trzeba by człowieka uszczęśliwić ;) całkiem fajny ten event tyle emocji

5. janafarm

janafarm Wielki mistrz forum

Bardzo dziękuję za ten event. Na spokojnie całość do zrobienia bez PLN. Jeszcze nie skończony , ale do końca będzie całośc ogarnięta. Nagrody MEGA ! Dużo lepsze niż na dożynkach i dla wszystkich . Osobiście - kontent.

6. bona53

bona53 Stary wyjadacz

Dziękuję.
    To wiem,myślałam ,że gdzieś jeszcze jest dostępne.

7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Stan na chwilę obecną - 17674/24600 terrorbadyla i 3313/prawie 4000.

bogusiania, hiacynta oraz Alicjanastka lubią to.
  8. ekot57

ekot57 Okazjonalny autor

A tak zapytam z ciekawości: jakie ma znaczenie czy wystawisz tą dekoracje w trakcie eventu czy po jego zakończeniu? Coś tracisz jak wystawisz teraz? Czy później daje więcej PD jak nie ma miseczek? Chyba czegoś nie doczytałam w FAQ bo nie rozumiem tego czekania żeby wystawić po evencie. :oops:

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  9. pbkl

pbkl Nadzorca forum

Jak skonczysz puzzle to nie potrzebujesz miseczek.
    Ja mialam wystawione, wiec nadal sie zbieraja.

Rano ostatni zbior badyla-celujac na kole w nowy item ucelowalam 100% do stodoly :inlove::inlove:
    Za max 2 dni skoncze wreszcie te przekladanki, chyba, ze bede "przegrywac",poki mam codziennie 2 proby-wiecej srebrnikow wpadnie.

10. hapsak89

hapsak89 Książę forum

Wg FAQ w trakcie trwania eventu ładunki z plusa itemu dają miseczki z ciasteczkami ( trochę szkoda marnować na to ładunki itemu, bo miseczki i tak na luzie się uzbierają) a po evencie zamiast miseczek będzie super pasza. Dlatego ja wolę sobie Item przetrzymać w pasku, rozładować po evencie i zgarnąć te trochę super paszy, bo tego zawsze mało i zawsze się przyda.

11. ekot57

ekot57 Okazjonalny autor

I to jest chyba ta informacja którą przegapiłam. Nie widziałam info że po zakończeniu eventu zamiast miseczek ma wypadać super pasza. Muszę jeszcze raz ten FAQ przeczytać. :) Dziękuję za wyjaśnienie

12. FARMAJOLA1

FARMAJOLA1 Forumowy żółtodziób

Witam i pozdrawiam u schyłku roku wszystkich Farmerowiczów zapracowanych ostatnim eventem.
    Ja już mam końcówkę:p zostały tylko 2pola świątecznej włóczki bez kupowania i kombinowania ale jutro będzie koniec:D
    Powrócę "Dzięki waszej uprzejmości i podpowiedziom, do tych kroków które czas wygrał a nie ja" Fajny event a zwłaszcza puzzle które uwielbiam. Oby w Nowym Roku było duuużo eventów ale bez wydawania kasy, (czasami sama coś dokupię).:DPozdrawiam

13. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Stan na chwilę obecną - 18276/24600 terrorbadyla i 3477/prawie 4000 brzydkich swetrów.

Ostatnie edytowanie: 31 grudnia 2024 o 12:24
  14. GoskaK

GoskaK Ekspert forum

Post 615 (bacowej) jest link do rozwiązań
    Pozdrawiam

15. jakacper78

jakacper78 Mieszkaniec forum

Witam czy ktoś może wrzucić schematy do świateczna włóczka tak od 10 poziomu dzięki .

krasnoludek10 i hiacynta lubią to.
  16. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

post 590

17. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Jajo Rudiego Pierniczka dojrzewa, za 56 h będzie gotowe. Mam 2 poziomy do poprawki 15 i 18 nie zmieściłam się w czasie, zaraz machnę 18, a 15 za 18h. Jutro event zrobiony w 100%. Ze sklepu co chciałam kupiłam. Ostatnie piccolo poczęstowało tańczącym z liśćmi. Swetrów pozostało 2250 szt. i sypią się nadal. Pudełek na ozdoby 15 nierozpakowanych bo więcej płacą PD po zakończeniu eventu.
    Jakoś to wszystko niedopracowane.

Edit: właśnie zrobiłam w czasie powtórkę poziomu 18 i nie zaliczyło mi nagrody, bo gwiazdki zdobyte były wcześniej. Znowu coś przegapiłam w FAQ

18. pbkl

pbkl Nadzorca forum

Bo jesli nie zmiescilas sie w czasie, ale zakonczylas ( ulozone w pudelkach ), to juz mozesz powtorzyc wylacznie dla nagrody
    dodatkowej-testowalam :)
    Jesli chcialas dodatkowe punkty to nalezy zamknac gre zamias ja konczyc.

19. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Nie byłam pewna, ale się domyślałam, że to tak będzie. W takim razie event mam ukończony. Spokojnie czekam na otwarcie szampana. Powodzenia w bojach i pozdrawiam:)

20. borys23

borys23 Czeladnik forum

Czy ktoś mi podpowie jak przejść poziom 10 w świątecznej włóczce, bo kombinuje na wszelkie sposoby i nic mi nie wychodzi tak jak stanąłem tak stoję....:cry::cry::cry:

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.