Opinie Czekając na Mikołaja

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 18 grudnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. TheiaBloom

TheiaBloom Stały bywalec

Przede mną ostatnie zadanie na choince, bo skoro event trwa jeszcze tydzień, to nawet nie chce mi się przyśpieszać siania. Wielka szkoda, że tych talarów jest taka ograniczona ilość , bo zostało mi 8 układanek, czyli 200 talarów do zdobycia, a chciałoby się tyle jeszcze kupić >:( na razie wzięłam dwie świece i wielkie drzewo, ale to dlatego, że dokupiłam ten jeden pakiet za floreny. A tu jeszcze to jajo by się chciało, dwa piccolo, kupony, może skrzynie, ehh. Szkoda, że te talary nie są do zdobycia w gierce, która może być powtarzana, nawet po jej zakończeniu. Ale pewnie chodzi o to, by kupować koszyki

Ale z jednego otwartego piccolo mam florenowca, więc event i tak bardzo udany :inlove:

Ostatnie edytowanie: 30 grudnia 2024 o 11:13
  2. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Tak, wiem - polityka informacyjna BP, a właściwie jej brak.

A tak z ciekawości:
    Ile jest jeszcze takich błędów o których wiecie, ale jakoś nikt do tej pory nie wyłapał, więc nie udzielacie informacji?
    To pewnie też info nie do publikacji.

Nie rozumiem tej tajemniczości BP.
    O ile by było lepiej dla obu stron, gdyby BP uczciwie informowało graczy, a nie dopiero jak sprawa wyjdzie.
    Mam nadzieję, że polityka informacyjna BP kiedyś się zmieni, może w nadchodzącym roku.
    Czego sobie jak i graczom oraz ekipie życzę.:)

3. Montwa

Montwa Stary wyjadacz

A wyobraź sobie, że nie prychnąłem. :p
    Sytuacja jest poważna, Jajo wielce potrzebne, więc nie ma co prychać. ;)

Choć tego strasznie nie lubię, to wyczyściłem. xDxDxD

Tylko, że to nic nie dało. o_Oo_Oo_O

W PT ostatnia nadzieja. 8)
    Ja chcę swoje Jajo, procenty mi uciekają... -.-

.

4. wio3

wio3 Czeladnik forum

Witam.Utknęłam na 14 kroku z wlóczkami. Proszę o jakąs podpowiedz.

5. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

Wszystkie podpowiedzi są na 30 stronie

6. wio3

wio3 Czeladnik forum

dzięki wielkie

7. Montwa

Montwa Stary wyjadacz

Napisałem do PT.
    Dostałem już nawet odpowiedź.

Ale nadal nie mogę kupić Jaja... o_O:cry:

No i co teraz? :oops:

.

8. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

a wylogowałeś się z gry i zalogowałeś,może to pomoże ;)

9. Montwa

Montwa Stary wyjadacz

Najpierw sprawdziłem maila.
    A dopiero gdy zobaczyłem odpowiedź z PT, to zalogowałem się na farmę.
    To nie to... :(

.

10. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Bardzo Wam dziękuję, sprawa jest jasna, po prostu przeoczyłam. Nic się nie stało, Polacy nic się nie stałoxDxDxD Teraz też sobie przypominam Renza.

11. freska_kreska

freska_kreska Generał forum

Czy skoro nie było informacji i usunęłam plus z deskorolki (wczoraj) to dostane zwrot straconego pd? W jaki sposób BP ma zamiar wynagrodzić utracone pd?

12. hlnrys

Skoro nie było OO, tylko info dla indywidualnych zapytań, to niczego od BP bym się nie spodziewał.
    Nawet info o naprawie.
    Bo skoro nie ma info obłędzie, to jak ogłaszać naprawę?
    Chyba że ekipa odkopie zapytania i indywidualnie poinformuje, że item już prawidłowo nalicza PD.
    W co też wątpię.
    Może pojawi się wpis w tym wątku, a niektórzy będą zdziwieni, że coś nie działało.
    Ciekawe czy tak samo nie jest z kolorowym chaosem, tylko jego nikt do paska nie chowa, bo wejściówki do przekładanek są cenne.

13. czarna82

czarna82 Czeladnik forum

ma ktos od 16 dalej jak sie układa

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  14. alexander31

alexander31 Naśladowca mistrzów

Witam
    Na niemieckim forum jest takowa informacja w OO od soboty
    https://board-de.farmerama.com/threads/warten-auf-santa-weihnachtsgewirr.124644/

15. hlnrys

16. alexander56

alexander56 Generał forum

Masz wszyskie 21 stron czarno na białym w poście 590 ;)

17. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Stan na chwilę obecną - 17068/24600 terrorbadyla i 3259/prawie 4000 brzydkich swetrów:p;)

18. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

To niestety jest nie pierwszy raz.Może ktoś wydał polecenie? Ma być święty spokój a jak sprawa wyjdzie to wtedy coś się zrobi,tylko,że to już jest musztarda po obiedzie.Nie wiem dlaczego jesteśmy traktowani gorzej od graczy z innych państw.Inni mogą u Nas nie da się.>:(:(

Teraz doczytałam ogłoszenie, jutro muszę się spieszyć z zakupem florków bo inaczej promocja mi ucieknie.A to nowina.

Ostatnie edytowanie: 30 grudnia 2024 o 17:50
  19. thistle20

thistle20 Baron forum

Ulllaaaaa mam drzewo nawozowe :inlove::inlove:

20. Montwa

Montwa Stary wyjadacz

Hurra, hurra, hurra. :inlove::inlove::inlove:
    W końcu się udało. :D:D:D

Mam Jajo Marudy. W sumie to już stoi jako Jaskinia. I jutro da już 220% do przedmiotów ozdobnych. xDxDxD

Podziękowania dla Teamu PT. :)

.