Opinie Czekając na Mikołaja

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 18 grudnia 2024 o 09:04.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Makowiska

Makowiska Baron forum

Gratulacje, taki prezent na przeprosiny to może być.

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

U mnie na stanie jak na razie 4300 terrorbadyla/24600 i 1090 brzydkich swetrów/prawie 4000 a za 4h z hakiem będzie nostrzyk do zbioru;)

Ostatnie edytowanie: 22 grudnia 2024 o 14:27
    hiacynta, hapsak89 oraz Matisiek200 lubią to.
  3. kasiamoja1

kasiamoja1 Stały bywalec

Podpowiedzcie mi - jak używa się świątecznego zegara. Wiem, że powinien zresetować czas we Włóczce, ale jak go włączyć :(

4. hapsak89

hapsak89 Komisarz forum

Eventówkę mam w całości, a nawet z lekkim awaryjnym zapasem na rozsiew, gdyby coś poszło nie tak z obliczeniami :pxD Sweterków powiedzmy, że mniej więcej połowę, ale to luz powypadają, o ile nic się nie skrzaczy w międzyczasie. Świece też mam dwie. i tak się biję z myślami:oops: Wrzucać? Nie wrzucać? Ryzykować? Nie ryzykować? Zdrowy rozsądek mi podpowiada, żeby zgromadzić wszystkie potrzebne elementy i za jednym podejściem machnąć całą choinkę, to może przełknie i nie będzie stroić fochów. I prawdopodobnie tak zrobię, ale no nie powiem, kusi mnie straszliwie, bo lubię na bieżąco działać i patrzeć na postępy :p

5. rysio

rysio Generał forum

terrobadyla 13204 i swetrow 1848 podgonione SN ale dalej juz na piechote. swiec 3
    mam ale inny zgryz czyli "swiateczna wloczka". ta ukladanka nie jest moja mocna strona, mam na razie 3 zaliczone, ale obawiam sie gwaltowngo wzrostu trudnosci przekladania
    kto ma rozwiazania niech prosze wstawia, dzieki

6. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Brzydkie swetry i kawa lecą pięknie. Misja z kawą dawno poszła w zapomnienie. Mimo, iż tylko jedno pole mam siewne +na drugim 5x ogór dendrologiczny.
    Śmieszne jest, że od początku wypadł tylko jeden zegar choinkowy. Akurat na nich mi w ogóle nie zależy, ale tak ciekawa rozbieżność.

7. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

Ta układanka nie jest taka straszna jak się wydaje spróbuj na pewno dasz radę

8. rysio

rysio Generał forum

latwo powiedziec - tem 3ci uklad skonczylem ratem 4 sek przed czasem

9. .dorotka01.

To trzeba poczekać może ktoś jakoś ściągę podrzuci a tak w ogóle to mam pytanie czy trzeba oddać cztery czy wystarczą dwie świece żeby przejść dalej

10. pbkl

pbkl Nadzorca forum

Zaliczylam 2 swiece plus swetry i rosline-wszystko przeszlo wczoraj bez problemu.

Dzis 3 swieca wpadnie, moze jakos niedlugo zdobede 4 :)

wszystkie

11. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Muszą być wszystkie cztery początkowe zadania zaliczone, by móc robić kolejne - czyli te 2 świece należy dokupić w sklepiku .

Na obecną chwilę ewentówki mam raptem 4000 :music: coś się Mietka z sianiem niezbyt stara
    brzydkich sweterków ponad 1700
    no i 78 puzzli ułożonych - jeszcze 102 do tej ,,fabryki czołgów,, - dziś jeszcze 12 uzbieram i w kolejne dni licząc po 24 szt. to dopiero w czwartek po południu
    ( lub wieczorem) się do niej dobiorę ,a to dawałoby mi możliwość zrobić zeń 13 zbiorów - no całkiem przyzwoicie w przeliczeniu na talarki (195 dodatkowy)
    byle tylko o tych ,,skuchach,, pamiętać i to odpowiednio wcześniej :p

12. gosia198729

gosia198729 Czeladnik forum

event się dopiero zaczął a już jestem zmęczona. Nie ma odpowiedzi co do wpłaconych ostrokrzewów przez co nie uzupełniam choinki dalej. W zasadzie dni mijają i nie ma żadnych rezultatów, no chyba, że kupi się jakiś koszyk.

trzeba 4 świece

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 22 grudnia 2024 o 13:49
    hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  13. .dorotka01.

To wielka szkoda 140 talarów trzeba wydać na świece i na co się zdecydować ze sklepiku oto jest pytanie Dziękuję wszystkimi za odpowiedź

14. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Młodszy ekspert

Ja zbieram najpierw na baobaba, świece mnie nie interesują

15. gangrion

gangrion Młodszy ekspert

Event będzie trwał 2 tygodnie - rozpoczął się też nowy sezon.
    Niech ktoś mi wyjaśni dlaczego w nagrodach nie ma punktów sezonowych ?
    Czyżby ktoś zapomniał ?

16. hapsak89

hapsak89 Komisarz forum

Ja najpierw biorę świece, jedną już mam, druga dopiero za parę dni -.- Zależy mi na pnączu:p Potem na celownik wchodzi baobab, nie odpuszczę takiej okazji ;) następnie będę kombinować, żeby zdobyć jajo Marudy i tu się zaczną schody, jak to zrobić, żeby maksymalnie wykorzystać możliwości jakie daje event sam w sobie, ostatecznie w ramach akcji ratunkowej, gdyby mi się coś posypało w "sprytnym "xDxD planie to wesprę się pakietem za floreny, ale to już będzie ostateczność:oops:

Nie ukrywam, że irytuje mnie, że tak mało można zdobyć GT, bo w sklepiku jest dużo fajnych nagród, chciałabym móc sporo więcej z niego zgarnąć-.-

17. abask

abask Komandor forum

To jeden z nudniejszych eventów jakie mi przyszło zrobić przez te wszystkie lata. Wyczekiwanie na zebranie pudełek to masakryczne zadanie.

18. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Dopiero 3 układanki puzzlowe za mną, więc...
    Zgadzam się w całej rozciągłości8)

19. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Właśnie -.- Chyba większość czuje niesmak.
    Skoro to event świąteczny to mogliby nam troszkę upiększyć i zwiększyć ilość możliwych do zdobycia GT. Ot taki prezencik dla grzecznych farmerów :p Mogliby dać GT w kalendarzu świątecznym :D:p

20. abask

abask Komandor forum

Masz rację :) GT mogli dać w prezencie :) Chitruski :):)