Opinie Czekając na Mikołaja

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 18 grudnia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. klonek68

klonek68 Generał forum

No ładnie wszystkie wpłaty swetrów i roślin ...znikają ,nie ma możliwości ukończyć wpłat w tych nieszczęsnych plusach... :cry::cry::cry:

2. hapsak89

hapsak89 Hrabia forum

Oberwałam identycznym pikolakiem -.-xD:cry:
    Może dostaliśmy Grincha zamiast Mikołaja?

3. Kafelowy

Kafelowy Stały bywalec

BP zabrało nam prezenty świąteczne,:( dlatego wszystkie wpłacone roślinki i u mnie też znikły. Co za "przypadek":wuerg:

4. freska_kreska

freska_kreska Komandor forum

U mnie z piccolo kosiarz trawy, więc zadowolona jestem :p

Od 10:00 do 12:00 baby boom i event weekendowy. Źle posiałam, ale ze zbiorem się wstrzymam do 10:00. Wczoraj w ogóle zauważyłam, że w tym evencie ani nie muszę siać, ani zbierać wypadajek, bo to wszystko do "choinki" jest potrzebne, a tej planszy nie robię :p Ze sklepu biorę baobaba i marudę, 70 GT zostanie na wymianę ;p

5. ma-ter

ma-ter Komandor forum

mam ten sam problem:(

6. klonek68

klonek68 Generał forum

U mnie po nocy...jak na razie roślinki wróciły;) ktoś w nocy nie spałxD

7. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

U mnie to samo rano wstałam i wpłaconych roślin brak

8. AngelGina

AngelGina Generał forum

U mnie też rośliny wpłacone znikły i swetry też znikły, pomimo, że w drugim plusiku miałam zakończone te swetry i jeszcze większą część wrzuconą do następnego :( Wszystko się wyzerowało -.-

9. pies008

pies008 Naśladowca mistrzów

Wszystkie roślinki i swetry się wyzerowały >:( Nie wróciły do stodoły. 8)

10. bogusiak80

bogusiak80 Wszystkowiedząca wyrocznia

Sieję powoli,zbieram swetry.Szkoda,że takie malutkie bo wystroiłabym się na Święta;):p.Układam puzzle na razie jeden obrazek,tyle czekania a ja lubię układać obrazkixD Przekładanie pudełek nie należy do moich ulubionych zabaw.:oops: Piccolo dało mi Kwieciste a ja się pytam gdzie wybrał się Opryskiwacz,że nie może dotrzeć na moją Farmę.Odśnieżyłam co nieco to niech się pofatyguje.Wszystkim ,którym Mikołaj zrobił Prima Aprilis życzę aby dobra wróciły do stodoły podwójnie a nawet potrójnie.xD:inlove:

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

12. Matisiek200

Matisiek200 Stały bywalec

Mam nadzieję że wszystko wróci bo już wpłaciłem dużo tych roślinek a wyzerowane całkowicie >:(>:(. Co rok zamiast więcej frajdy otrzymujemy od BP co raz większą żenadę. :wuerg:

13. klonek68

klonek68 Generał forum

Rano roślinki były ....pochwaliłem za nocną pracę;) a teraz zabrało wszystko aż strach cokolwiek robić:cry: Grinch działa;)

14. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

15. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

U mnie pełna oaza wraz ze wczorajszymi zbiorami dała 388 swetrów a do sąsiedniego jak na razie sama oaza 264:)

16. franio1950

franio1950 Okazjonalny autor

Jak zdobyć świecę ?

hiacynta, Makowiska oraz krasnoludek10 lubią to.
  17. bogusiania

bogusiania Weteran forum

Czytać poradnik. Ze skrzynki Piccolo - święto świateł - a gdzie np. dyniowy, że o drzewku florenowym nie wspomnę? Ostrokrzewu - 6 tys., swetrów - 686. Jak dobrze, że nie stroiłam nimi choinki, ech.

Ostatnie edytowanie: 20 grudnia 2024
  18. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

I tak masz szybkie tempo. U mnie ostrokrzew dopiero zbliża się do tysiąca:sleepy:

19. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Czyli standard - kolejny błąd w grze, wszystkie wczorajsze i poranne dzisiaj wpłaty uleciały z dymem kominowym......:(

20. klonek68

klonek68 Generał forum

Dwie możliwości albo kupić za talary ewentowe/ sklepik/ albo zdobyć w jednej z gier./ układanka/..na razie obie opcje zależne od otwarcia skrzyneczek ...;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.