Czego wlaśnie słuchacie ♪♫

Temat na forum 'Dyskusje o grze i nie tylko' rozpoczęty przez użytkownika Klon13, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. myszulka

myszulka Ambasador forum

Czerwona, chyba jednak przesadzilas z ta cenzura, autor tekstu Agnieszka Osiecka, kompozytor Zygmunt Konieczny, to jest piekna muzyka, piekny tekst i wykonanie. Wykonywana byla na koncercie poswieconym Agnieszce Osieckiej, na koncercie poswieconym Zygmuntowi Koniecznemu w Piwnicy pod Baranami. Wszystko zalezy od interpretacji , Twoja religijna , moja piekno utworu. Tak myslac nie mozna bedzie tu zamieszczac muzyki wielkich kompozytorow takich jak Beethoven czy Bach. Z taka poprawnoscia dochodzimy do absurdu.Posluchaj jeszcze raz i mysle, ze zmienisz zdanie.

Ostatnie edytowanie: 30 sierpnia 2015
    dantic3, ryba4862 oraz Szalbierz lubią to.
  2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

A ja myślę, że z zastrzeżeniami na temat pracy członków Ekipy należy zwracać się do Pomocy Technicznej i nic się w tym względzie nie zmieniło. Nie ma znaczenia kto pisze tekst i jaka jest melodia, kwestia o czym jest utwór. A czy ładny czy nie to już kwestia gustu.

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

4. anndyj

anndyj Nadzorca forum

5. -strzalka-

-strzalka- Komandor forum

U mnie, w słuchawkach, dzisiaj klasyk:).

Ostatnie edytowanie: 25 grudnia 2015
  6. anndyj

anndyj Nadzorca forum

Dobry klasyk nie jest zły ;)
    Wprawdzie niezbyt klasycznie ale myślę, że równie miło mówię dobranoc :music:

7. -strzalka-

Hej Anka:).Witam popołudniowo, słucham Archive z wielką przyjemnością, ostatnio tego ...

Pozdrawiam:D.​

Ostatnie edytowanie: 2 września 2015
  8. Samotna.Królowa

Samotna.Królowa Czeladnik forum

dantic3 lubi to.
  9. anndyj

anndyj Nadzorca forum

Dobry wieczór muzycznie :music:
    Moja trójka utworów Archive to oprócz Bullets to:

i nie nadający się na to forum /ze względu na tytuł/ utwór z płyty Noise.

Ale dzisiaj coś z innej beczki, tak się bawili na koncercie Toy Dolls w Straszęcinie. Z przyczyn niezależnych mnie tam nie było :cry::cry::cry:

10. -strzalka-

Z takim utworem jak ,,Again" nie polemizuję, bo to klasyk z najwyższej półki8).
    Łąki Łan ;)na dobranoc.

dantic3, ryba4862 oraz anndyj lubią to.
  11. Petunia

Petunia Młodszy ekspert

lekcje religi ff odrobione wiec wlaczam wesola nutke:

xD

smutna nuta

12. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Anndyj mi przypomniała , że Dziewczyna ma moc :music:.

Kolejna Pani , która wie .....

13. Tygrysek901

Tygrysek901 Naśladowca mistrzów

Dzień dobry wszystkim! :)
    Jeszcze mnie nie było w tym wątku, zajrzałam z ciekawości. Patrzę... a tu całkiem fajną muzykę państwo macie :p Nie przejrzałam jeszcze wszystkich ponad 200 str., więc nie wiem czy się nie powtórzę, jeśli coś wrzucę, ale też się chciałam podzielić, tym, co mi ostatnio spokoju nie daje. A nóż się komuś spodoba...? :)

Szalbierz i dantic3 lubią to.
  14. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

dantic3 lubi to.
  15. ryba4862

ryba4862 Chodząca legenda forum

dantic3, anndyj oraz -strzalka- lubią to.
  16. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

TrissMerigold., Twój post usuwam ponieważ tekst utworu zawiera wulgaryzm i jest niestosowny na nasze forum. Bardzo proszę nie zamieszczać takich utworów.

17. anndyj

anndyj Nadzorca forum

18. ryba4862

ryba4862 Chodząca legenda forum

19. -strzalka-

20. anndyj

anndyj Nadzorca forum

Na dobranoc :music:

blazers, ryba4862 oraz -strzalka- lubią to.