Cześć jestem nowy - oprowadzisz mnie ?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika pomiotzła, 6 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pomiotzła

pomiotzła Czeladnik forum

Witam !
    Jestem Adrian.
    Ogólnie piszę w sprawie pomocy oraz nabycia sąsiadów i osoby, która pomoże mi zaprzyjaźnić się z grą. Chciałbym aby ktoś mi zdradził triki i tajniki gry jak zacząć jak rozstawić pola co kupić na początku i jak grać dobrze.

Proszę o pomoc.
    Adrian.

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

pomiotzła, lub raczej Adrian witaj na forum. :)

Sąsiadów i znajomych szukamy w tym dziale: Giełda - ogłoszenia graczy w wątku: Ogłoś się tutaj : 06.09.2015 (każdego dnia tworzony jest temat z aktualną datą). :)

Aby sprawnie poruszać się po forum warto zapoznać się z Regulaminem forum, oraz aby zdobyć wiedzę o grze warto zajrzeć w to miejsce: Spis poradników, jak widzisz jest tam wiele przydatnych poradników, polecam również Nieoficjalny Poradnik Farmeramy. :)

Warto abyś zgłosił się w grze do szkoły farmerów, poradnik: Szkoła Farmerów :)

Na forum możesz zawsze zadać pytanie w dziale pomocy - czyli tutaj gdzie napisałeś, możesz również prosić Graczy o rady w tych wątkach: Porady doświadczonych graczy oraz Wujek dobra rada. :)

Mam nadzieję że na początek to nie za dużo informacji. :)

Czy obecnie masz jeszcze jakieś pytania? :)

Peonia lubi to.
  3. pomiotzła

pomiotzła Czeladnik forum

No super sprawa. Dziękuję za pomoc. No nic zostało mi tylko poczytanie poradników i nabycie nowych sąsiadów :)

A chciałbym jeszcze dowiedzieć się jakie pola stawiać ? Tylko duże ?

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

W takim razie życzę powodzenia w szukaniu sąsiadów oraz przyjemnej lektury. :)
    W razie pytań zapraszam ponownie. :) Skoro obecnie pytań nie masz to ten temat zamykam. :)

Peonia lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.