Czatusie.

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika draculik34, 9 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. hana82

hana82 Hrabia forum

Cmok smok kochani melduje sie i ja na posterunek
    nie ma czata ale cmok smoki nie zdechna xDxD
    Chyba bede sobie tu pisac sama do siebie jak na globalu hehehe

^ateba^, gertruda1212 oraz draculik34 lubią to.
  2. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

No nareszcie jesteś xD Długo kazałaś na siebie czekać xD

3. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Cześc czatusie. :)Wpadłam się z Wami przywitać :)Na forum też jest fajnie chociaż ja póki co w oczekusiach zostanę:)

draculik34 lubi to.
  4. hana82

hana82 Hrabia forum

Dracus jak juz przylazłam to z impetem hehehe

draculik34 lubi to.
  5. Luba

Luba Stały bywalec

My na czat wchodziliśmy z marszu heh prosto z pola ,gumiaki i widły w kąt i jazda -kliku kliku ,a tu na FF czatusiowe ślicznotki i przystojniaki chyba mają problem co na grzbiet wsunąć ;) Mi chyba tydzień na początku zeszło ,zanim się wystroiłam jak szczur na otwarcie kanału:oops:
    Polecam czatusiom naszych farmerowych kreatorów mody z najwyższej półki , poprosicie ,to napewno Wam skroją super kiece i fraki wg gustu i rozmiaru
    https://board-pl.farmerama.com/index.php?forums/pracownie-graficzne.359/
    a tu łapcie linki do FF-"przymierzalni" ,czy nic się nie marszczy i wszystko pasuje jak ulał ;)

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/forum-krok-po-kroku.10551/#post-36853
    https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/forum-krok-po-kroku.10551/#post-36852

Takie nowe garniturki .kiecki i fryzurki znaczy się - wyczesane avatary +sygnaturki napewno troszke poprawią Wam humorki.
    No to do dzieła czatusiowe chłopaki i ślicznotki:)
    hmm ,chociaż żeby wrócił czat, :cry:to ja już wcale nie chce wyglądać jak modelka na wybiegu , ehh nawet łeb bym sobie ogoliła łopatą do śniegu:cry:

chrobek, gertruda1212 oraz draculik34 lubią to.
  6. draculik34

Sookie jak Ci się znudzi w oczekusiach to zapraszamy do nas :)

Hanuś wyhamuj bo tu nie ma ścian i można sobie kuku zrobić xD

gertruda1212 i Sookie lubią to.
  7. hana82

hana82 Hrabia forum

dracus najwyzej bede okłady robic z zimnego chmielu xDxDxDxD

gertruda1212 i draculik34 lubią to.
  8. draculik34

A gdzie Ty teraz zimny chmiel znajdziesz ? xD No chyba, że pingwinek w lodówce chłodzi xD

9. hana82

hana82 Hrabia forum

dracus z piwniczki kochana

draculik34 lubi to.
  10. draculik34

Zapomniałam o piwniczce :) A tam coś jeszcze zostało ? Nie wypiliście ostatnio ?
    Znikam Hanuś w objęcia Morfeusza :) Dobranoc :)

11. hana82

hana82 Hrabia forum

dracus na 4 wychodziłam z czata ale to było z rozpaczy ze zamykaja

draculik34 lubi to.
  12. BA_IRI

BA_IRI Guest

Prezent ,żeby kolanka nie bolały :D
    5.jpg

draculik34 lubi to.
  13. hana82

hana82 Hrabia forum

IRI cmok smok
    moje kolanka juz przyzwyczajone do wychodzenia na 4 xDxDxDxD

draculik34 lubi to.
  14. chrobek

chrobek Wyjątkowy talent

:inlove:Hejooo Cztusie :inlove: Nie pożegnałam się z Wami
    wczoraj na stypie - choć podczytywałam ścianę płaczu ( i tak mi nieswojo tkiliwie się zrobiło brrr...) nie lubię rozstań , pożegnań...zamgliły mi sie literki na klawi - nie mogłam klikać - ryczałam:cry::cry::cry: dziś Wiem - Wiem!!!!!! - jeśli sami z czegoś rezygnujemy jest Ok jeśli wbrew Nam jest to odebrane jest ŹLE - okropnie ŹLE!!! - okropnie źle:( ale - ALE - nie takie straty przeżyliśmy - Noski do góry - piersiątka w przody - poś;)ladki na luziku - i HEJO do przodu!!!!! Pozdro Dla Was serdeczne:)Ps Draco jak zawsze jesteś Wielka życzliwie bezinteresowna i Wielka Mądrości :):music::inlove:- Dzięki za założenie wątka - acz czata to nie zastąpi

Ostatnie edytowanie: 10 grudnia 2015
  15. chrobek

chrobek Wyjątkowy talent

Hejooo majka:) jakos tak bez czat zapadlam na bezsennosc - nie spię:Dojj nie to co czat w nocne bezsenne noce koszmarkami męczące:p

Ostatnie edytowanie: 10 grudnia 2015
    draculik34 lubi to.
  16. Sookie

draculiku i miałabym tak milusię zostawić? Zuzkę? xD:cry:xD:cry:Widzisz jak alusia wątek potrafi rozkręcicxD

draculik34 lubi to.
  17. chrobek

chrobek Wyjątkowy talent

łojeja Hanus toć bym Ci pomogła;)

Draco - Lunarne ma zdolmnosi albo - jak wampirzyca wyssie hehe - albo jak luna oswitli w ciemnosci - ;) superaśna jest!!!!:)

Posty na forum łączymy poprzez opcję edytuj.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

TL_Mouse

Ostatnio edytowane przez moderatora: 11 grudnia 2015
    draculik34 i ^ateba^ lubią to.
  18. Sookie

Fajna jest. Ale Ty lepiej posty połącz bo na forum to ścierką mozna dostać za posta pod postem:)

draculik34 lubi to.
  19. chrobek

chrobek Wyjątkowy talent

Spoko dalam radę na czacie i foruma zapoznam w temacie zże nie do konca pokaorna jestem więc i Sookie nie bedzie mnie instruował jesli sama nie poprosze - taka ma niepokorna natura - Pooozdro dla niepokornych z Czatu!!!!:D

^ateba^ i gertruda1212 lubią to.
  20. Sookie

Sookie -to ona nie on. Nie instruuję a po prostu życzliwie podpowiadam. Ale nie będę dyskutować z osobą,która kaleczy język polski. Miłej nocki
    .

draculik34 lubi to.