Czatusie.

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika draculik34, 9 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Piotr23252

Piotr23252 Aktywny autor

Cześć Kevin oj to pytanko nie do mnie ? Rosse widze ze dostałeś pomocna dłoń ehehe , pozdrawiam czołem xD

2. Luba

Luba Stały bywalec

ja o tym Tirze napisałam,więc wyrwana do odpowiedzi ,przypuszczam,że potrafi chyba taki piesek zjeść w ciągu roku ;) 2 przyczepy karmy:p i 10-cioma tą karme beczkowozami przepłukać:D

gertruda1212 lubi to.
  3. gertruda1212

gertruda1212 Książę forum

a ja nie moge miec pieska buuuu:cry: to wszystko przez alergie -.-

4. Piotr23252

Piotr23252 Aktywny autor

Jeżeli chodzi o psy to ja widziałem Kruczka psiaka ehehe dziwie sie ze nie chwali , naprawde podoba mi sie niooo ;)

5. farmerbaba1

farmerbaba1 Półbóstwo forum

a ja mogę i mam,jak widać po lewej stronie to mój pupilek:D

gertruda1212 lubi to.
  6. gertruda1212

pieknosci jest piesek:D a jaki to pudel sredni, duzy czy miniaturka ?

7. gilek12366

gilek12366 Okazjonalny autor

Luba bez przesady wieczorem dostaje 1 kilogram karmy suchej a wode ma caly czs pod dostatkiem a rano pol kilograma i naprawde mu to wystarczy a jak cos z obiadu zostanie jakis kawalek miesa:D to tez nie pogardzi

8. .latka.

.latka. Stały bywalec

Bożka już myślałem że to jakiś misiek ;) a to Twój pupilek:D

9. Luba

Luba Stały bywalec

alergie na sierść ,a nie na psy .Podobno nie każda sierść uczula.Ja to na mojego mastifa Cerbera- nie miałam kataru ani wysypki .A na yorki kicham i wystarczy ,że go musne tylko palcem ,a już wygladam jak nakrapiane jajo:oops:

10. bakowska123

bakowska123 Wyjątkowy talent

gerti nie płacz na odpuście sobie kupisz;):p

gertruda1212 lubi to.
  11. gertruda1212

ale ja mam alergie na wiekszosc ras z wyjatkiem grzywacza chinskiego ktory prawie siersci nie ma :p
    hehe bakus no co ty :p ?ja i odpust - wolne zarty ;) ;) kochana calus i odpisz na sowke mi

bakowska123 lubi to.
  12. Luba

Luba Stały bywalec

gilek mój Ceberek był jak odkurzacz,nawet mi podłoge skonsumował .Sąsiada jak spotkałam po tej akcji, to mi sie pytał ,jakim sprzętem u mnie cyklinują parkiety. xDJak się dowiedział ,że to mojego psa robota ,to się ucieszył,ze nie musi kupować nowego żyradola :D:D:D

bakowska123 i gertruda1212 lubią to.
  13. gilek12366

gilek12366 Okazjonalny autor

owczarek kaukazki pisza ze to grozna rasa ja sadze ze nie to wszystko zalezy od wlasciciela jak go wychowa moj lubi sie do mnie tulic i bawic sie ze mna w ganianego przy takim piesku kondycja zagwarantowana:D

ells.w87 i bakowska123 lubią to.
  14. gertruda1212

hahahhahhhahah lubo to niezly byl gagatek z tego Cebera xD:D

bakowska123 lubi to.
  15. Luba

Luba Stały bywalec

Nie często mu się to zdarzalo ,a jakie oczy maślane robił jak coś zbroił ,ale jak już zaszalał to na maxa, ano miał swoje 5 -minutówki,jak jego pani hah:oops:

16. gertruda1212

a teraz masz psa? albo jakies inne zwierze ?

bakowska123 lubi to.
  17. Luba

Luba Stały bywalec

piesek odszedł do psich aniołkow 5 lat:cry: temu ,a ja sobie leniwca wyhodowałam i lwa salonowego -facetowegoxD
    ups coś mi net świruje, to chyba jakiś zły omen :oops:,żeby zacząc dzien bezkoszmarowo , trzeba klik na esc i obrać kierunek łozkowo--->Ide lulu :sleepy: Dobranoc :)

18. gertruda1212

kolorowych snow slonko :)
    bakus wylaz z krzakow kochana :D

19. bakowska123

bakowska123 Wyjątkowy talent

gerti jestem z neta mnie wywaliło:p

ja też już mykam życze wam spokojnej nocy dobranoc.:)

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 18 grudnia 2015
  20. gertruda1212

mnie tez :p a widzialas te nowa odslone farmy ? jak ladnie i bialo :D az dech mi zaparlo :D :music:
    dobranoc slodko spij slonko :)

bakowska123 lubi to.