Czatusie.

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika draculik34, 9 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Luba

Luba Stały bywalec

witam niewitanych :) to miałby być przeskoki ? :eek:to jak przeskoczyć piętami na palce:D A my tu już skoczylismy na 20 strone juuupi :D
    łał grosik1 juz piekniusio wystrojona w odświetne ubranko:)

2. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dobry wieczór Czatusie :)
    Grosiku nie poznałam Cię :) piękna kiecka :)
    O BB się nie wypowiadam bo nie trzęsie na samą myśl :( Tak zepsuć najfajniejszy mini event , no normalnie żal .

grzybek2851 lubi to.
  3. Kruk72

Kruk72 Czeladnik forum

Vitam Vas To Ja ;o)) Przybywam tu po x latach nieobecności spowodowanej zanikiem Czatu Farmerskiego (likwidacja innowacja) będę tu się próbował teraz zadomowić by komunikować z Graczami .Póki co stapam po omacku i troszkę w ciemno8).Pomożecie rozwinąć skrzydła ??

4. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Kruku krok po kroczku i się nauczysz i skrzydła rozwiniesz ;) Witaj i czuj się jak u siebie ;)

5. Kruk72

Kruk72 Czeladnik forum

O pożyjemy zobaczymy czy się da tu polatać muszę jakiegoś avatara wkliić sobie gdzie tego szukać linka do wklejania awatarów ???

6. Piotr23252

Piotr23252 Aktywny autor

Witaj Grosiku to gratuluje ;)

7. Piotr23252

Piotr23252 Aktywny autor

Małgoś gratki ;)

8. Luba

Luba Stały bywalec

hej Kruczku:)miło że do nas sfrunąłeś, fruwaj tu z Nami tylko obierz dobry kurs w locie ,bo moze sie zdarzyć ;)
    lecisz wysoko ,a ogon zostaje w błocie :p
    tu na 9 stronie znajdziesz info co i jak z avkiem i jak przystroić sobie piórka;)

Kruk72 lubi to.
  9. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

To i Ja się przywitam z moimi byłymi "podopiecznymi" ;)

Widzę że wielu z Was odnalazło drogę na forum i piszecie (co mnie niezmiernie cieszy) :)

Życzę wszystkim powodzenia w dalszej grze (zarówno Tym z Was którym zdążyłem złożyć je osobiście na czacie, jak i Tym z Was którym nie zdążyłem tego uczynić) xD

Będę tu do Was zaglądać ;)

ells.w87, Kruk72 oraz gertruda1212 lubią to.
  10. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

majka47 troszkę czasu i opanujesz :) nie od razu Rzym zbudowano ;) Buźka :)

Kruk72 lubi to.
  11. łatkaszb

łatkaszb Aktywny autor

Ghost miło Cie widzieć

BA_Ghost i gertruda1212 lubią to.
  12. Luba

Luba Stały bywalec

CM Ghost Powitać:)FF to fakt ,że to inne niż czat pole do popisu i nawijek -bez użycia linijekxD No wreszcie ktoś z CM Ekipy postawił tu literki :)Od założenia przez Drakusie wątku drugi dzień mija ,a Naszych CM Moderatorów jakoś tu nie widu ,ani dzień dobry ani do widzenia,chyba łaczy ich hmm zmowa milczenia :eek:dziwne jest to ,że czat- opiekunowie nawet nie zapytają nas ani o nastroje ani o zdrowie:pwitki opadaja!!

kumarek1, Kruk72 oraz gertruda1212 lubią to.
  13. BA_IRI

BA_IRI Guest

A mnie to nie było widać :D ?

gertruda1212 i grzybek2851 lubią to.
  14. grzybek2851

grzybek2851 Półbóstwo forum

IRI Ty nie sypiasz?;)

bakowska123 lubi to.
  15. BA_IRI

BA_IRI Guest

Grzybuś :inlove: Łóżko mam jeszcze w kartonach :p

16. Luba

Luba Stały bywalec

o masz ,znow po cichaczu ale zasuwa jak meteor szybko w tych bamboszkach haha napisalam CM? a BA robi baaaaaaaaaardzo dużą różnice:p

Ostatnie edytowanie: 12 grudnia 2015
    bakowska123 lubi to.
  17. BA_IRI

BA_IRI Guest

Luba,ale ja też jestem "czatowa" :D

18. Luba

Luba Stały bywalec

a na drugie masz Grzybowa:p

19. BA_IRI

BA_IRI Guest

Skąd wiesz :p ?

20. Luba

Luba Stały bywalec

wyczytałam z adresu na kartoniexD
    Edit: Juz oczka mi sie kleją ide nynu nynu do swojego sen-magazynu;)Dobranoc

Ostatnie edytowanie: 12 grudnia 2015