Czatusie.

Discussion in 'Kluby użytkowników' started by draculik34, Dec 9, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. majka47

majka47 Komisarz forum

Witam! Jest sobota -więcej czasu ,a czatusiów nie ma . Pozdrawiam i życzę dużo eventowego groszku! Witaj Drakuś,dawno Cię nie widziałam .Eventu jeszcze nie skończyłam,ale pomalutku do przodu.

Last edited: May 28, 2016
    Reniarama and bakowska123 like this.
  2. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Cześć Majka :)
    U mnie już po evencie :) Z ts nic ciekawego nie wyszło :)
    Często jestem na forum ale Czatusiów jak na lekarstwo, rzadko zaglądają i piszą :)
    Pozdrawiam :)

3. majka47

majka47 Komisarz forum

Pozdrawiam Drakuś,Ty zawsze jesteś szybka!

.latka., bakowska123 and draculik34 like this.
  4. mikolajka58

mikolajka58 Forum Pro

A mi sie wydawalo, ze Czatusiowo jest watkiem zastepujacym czat i tu mozna pisac o wszystkim i pytac o wszystko. Czasami dluzej sie czeka na odpowiedz ale czlowiek cierpliwy sie doczeka.

.latka., bakowska123 and Reniarama like this.
  5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witam, zgadza się, jednak zwróć uwagę na to, wątek znajduje się w dziele "dyskusyjnym", a nie "pomocowym". Gracz się bardzo niecierpliwił, więc został pokierowany do działu, gdzie szybciej uzyska pomoc, więc sądzę, że to korzystne rozwiązanie dla wszystkich :)
    Pozdrawiam niedzielnie :)

BA_Czerwona likes this.
  6. Reniarama

Reniarama Generał forum

Puk puk :)wiec i ja po dlugim czasie tu zawitalam;)Witam czatusiowo, milutkiej Niedzieli wszystkim zycze bo pustki niesamowite:)na czacie jednak bylo lepiej, milutko mozna bylo rozmawiac o sprawach na farmie;)nie ma to jak akcja specjalna czatu, moj ulubiony pokoik:p

7. .latka.

.latka. Stały bywalec

Renia trafilas :D,wiec buziaczki i pozdrawiam czatusiow :)

8. -Wiewiora-

-Wiewiora- Weteran forum

Witam niedzielnie:)
    Ojjj, jak bardzo brakuje mi czatu i ludzi, których tam poznałam:p Czasami wyszukuję sobie na forum tematów do zabicia czasu, ale nic nie zastąpi klimatu, który panował na czacie:p.
    Pozdrowionka dla znajomych:)

9. Reniarama

Reniarama Generał forum

tak masz racje Wiewioreczko:) klimatu ktory tam byl nikt i nic nie zastapi :) pamietam tam hane ze swoim czolgiem zawsze mielismy ubaw kiedy ruszala do boju ladowala wszystkich xDnawet Mouse w lufe wcisnela hihi oj to byly czasy xDno i hana zawsze wyladowala czolgiem w stogu siana na swojej farmie xDa my z nia i w taki sposob bylo duzo smiechu, ja pamietam ze plakalam ze smiechu kiedy czolg byl zawalony graczami, kazdy sie przeciskal, kazdy chcial prowadzic to zelastwo hany hihi Oj to byly czasy:(szkoda ze juz nie wroca. ps- latka witaj milutko:)

10. -Wiewiora-

-Wiewiora- Weteran forum

Reniu, a pamiętasz jaki ubaw był ze śmiesznych nicków? Te wesela i potańcówki, to jedzonko i wznoszenie toastówxD Oj działo się, działo;) Długo będzie co wspominać:p

11. draculik34

Niezapomniane chwile :)
    Miłego poniedziałku Czatusie :)

12. Reniarama

Reniarama Generał forum

Witam :)pamietam Wiewioreczko oj pamietam ;)nawet na ktoryms weselu na stole tanczylam hihi xDa bigosu to nie gotowalam w domu caly rok hihi bo na imprezkach byl sam bigos i brzuchy pekaly.xDDrakulik przypomnij jak nazywalismy drinki bo nie moge zakumac:pjejciu jak czasami tesknie za takim globalu-czacie gdzie bylismy czasami jak male dzieci na saneczkach zimowa poraxD.:( cudowne czasy, wszyscy bylismy jak jedna duza rodzina:DWiew pamietam te smieszne niki oj tak ;)ale lubilam tez kiedy CM ubieralo inne sukienki i musielismy ich rozszyfrowac:)Drakulik Ciebie nigdy nie moglam poznac w innej sukience hihi zawsze tak sie zamulilas w cos magicznego ze ciezko bylo Cie poznac:D
    moze jest ktos jeszcze co pamieta wspomnienia z czatu? fajnie byloby powspominac prawda, ale hany czolgu nie zapomne hihi jak byly nudy na czacie hana odpalala czolg i juz bylo wesolo :D
    milutkiego dnia:)

13. draculik34

Reniu frugo na czacie piliśmy :D

14. Reniarama

Reniarama Generał forum

Drakulik dzieki:Ddokladnie frugo hihihi nie mam pojecia co tam w tym frugo byla za mieszanina hihi ale lubilam to frugo ;)

15. kwiat11111

kwiat11111 Wielki mistrz forum

Hej to ja Kwiatuszek:) dawno mnie tu nie było;)ale postaram się częściej zaglądać:D

16. Reniarama

Reniarama Generał forum

Kwiatuszek witaj:)

FarmerskiJoke and bakowska123 like this.
  17. majka47

majka47 Komisarz forum

Witam! Mam propozycję:zamiast czatusi załóżmy wątek wspomnienia czatu? Pozdrawiam!

18. draculik34

Majka jak masz ochotę to załóż taki wątek :) aczkolwiek i w tym można wspominać, takie było założenie, że w tym wątku piszemy wszystko odnośnie czatu. Spotykamy się, rozmawiamy i oczywiście wspominamy jak to było a już nie jest;)

Dopiero poranek a u mnie już skwar za oknem :) na stronie pogodowej zapowiadają po południu burzę.
    Miłego dnia dla wszystkich :)

19. majka47

majka47 Komisarz forum

Witam! Ech chociażby nie wiem co założył to nie będzie to samo co dawny prawdziwy czat,gdzie nawet moderatorzy byli śmieśzni i bardzo pomocni.Pamiętam jak z Mouse rozmawiało się miło jak z koleżanką na różne tematy ,nie mówiąc już o naszej kochanej DaMie.To tu na forum za byle co dostaje się bany i dlatego wszyscy uciekamy .bo jeszcze tak sprawnie nie poruszamy się w tym gąszczu przepisów regulaminu .Pozdrawiam Wszystkich.

U nas też gorąco,ale też popadał trochę deszczyk i odświeżył powietrze.

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Last edited by moderator: May 31, 2016
  20. kwiat11111

kwiat11111 Wielki mistrz forum

Witajcie moi mili:D jak Wam minął deszczowy i ponury dzień?;)