Czatusie.

Temat na forum 'Kluby użytkowników' rozpoczęty przez użytkownika draculik34, 9 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. wiesiulkaa

wiesiulkaa Czeladnik forum

smutno bez czata

gertruda1212 i draculik34 lubią to.
  2. kevin

kevin Forum Pro

wiecie myślałem że te renie troche poklonuje , ze jakies pom zagrody sie zrobi a tu zoonk nie ma w warsztacie ,chcesz to 250fl w galerii :sleepy:w ofertach osiołki i ryby wróciły na targ ale wystawic nowych ofert i tak nie można , a miałem byc zarobiony8)

Ostatnie edytowanie: 11 grudnia 2015
    draculik34 lubi to.
  3. Luba

Luba Stały bywalec

Hej czatusie:)Ja jestem chudzinka ,ale kevin z żalu i rozpaczy po czacie cosik szybko traci na wadze .A taki był z Niego czatowy przystojniak ,:eek:a teraz nie ma na czym oka zawiesić ,zostaje nam podziwiać tylko Jego układ kostny;)

4. mikolajka58

mikolajka58 Forum Pro

Jak dodawac perfumy w oazach za pomoca kombajnu?
    Co zrobic, bym miala i forum i farme jednoczesnie? Probuje otworzyc okno i mi nie wychodzi. Jak ktos wie to poprosze tak krok po kroczku wyjasnic
    Czlowiek bez czata jak bez reki

5. ja-nina7

ja-nina7 Chodząca legenda forum

Witam wieczorową porą ...zapracowana ale szczęśliwa że tyle TU znajomych widzę!

gertruda1212 lubi to.
  6. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

kevin, lo matulu, co sie kryje za ta maska?:oops:
    taki spokojny na farmie, a taki , hmm, na forum:sleepy:
    juz odnalazlam moje kolorki na targu;)

7. Proszę, poradnik Oaza miłości >>>klik<<<, a jeśli chodzi o okna farmy i forum to po kliknięciu z gry w ikonkę forum powinna otworzyć Ci się nowa karta z forum.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 11 grudnia 2015
  8. kevin

kevin Forum Pro

mikołajka tam tylko klikasz ile chcesz tych perfum (jak są aktywne to są fioletowe jak nie to blade) ustawiasz ilośc i do wszystkich ci doda tyle ile ustawiłaś , do już postawionych chyba się nie da,
    a z tym oknem to nie wiem czemu ci się nie otwiera ja klikam z farmy forum i jestem od razu zalogowany na forum i farma do wglądu.
    kolorki może i są ale tylko do zakupu ,wystawić się nie da:oops:
    tak przy okazji to znalazłem nowe pnącze :) juz pyka

mikolajka58 lubi to.
  9. Luba

Luba Stały bywalec

mi się widzi ,ze funkcje perfumową z kombajna wycofali,trzeba podlewać flakonikami ręcznie .A forum nie ma opcji na FF klikania i miec jednoczesnie kontrole nad farmerowaniem,znaczy nie ma takiego dodatkowego okienka jak czat

mikolajka58 i Frytka2012 lubią to.
  10. kevin

kevin Forum Pro

lubon ale do kombajnu jak i ręcznie ustawiasz ilość i pamieta wiec jak ustawisz 2x perfumy i np 20 oaz zwykłych osiołków to we wszystkich 20 bedzie 2 x perfum

11. Luba

Luba Stały bywalec

dzieki:) Załapałam ,ze przy klonowaniu funcje pomocników odpalasz teraz w samej oazie ,bo ten na farmie już nie ma flakonów

12. mikolajka58

mikolajka58 Forum Pro

Dzieki kevin, zle robilam bo na aktywne juz sloty perfumki chcialam dodac, teraz ustawilam przed i jest ok.
    Tylko z tym drugim oknem mam problem bo albo forum albo farma. Moze cos w ustawieniach musze poprzestawiac?

Juz mam! :D Po kliknieciu na ikonke forum trzeba najechac u gory na otwierajaca sie karte, kliknac tam prawym przyciskiem myszki i wybrac opcje: przenies do nowego okna i mamy i forum i farme

13. kevin

kevin Forum Pro

wszędzie tak mają że ryb i osiołków nie da się wystawic czy to tylko jakiś błąd??

14. Był problem w wystawianiem tych zwierząt na targu, jednak został on naprawiony, zapraszam do OO >>klik<<

15. zyjatko

zyjatko Młodszy ekspert

Witajcie mili jak tu mam sie poruszac jestem chora

16. AnnaMaria94

AnnaMaria94 Czeladnik forum

czy możecie mi też pomóc tutaj w sprawie florenów bo chyba się nie doczekam na odpowiedź na forum?

17. zyjatko

zyjatko Młodszy ekspert

Anna a o co chodzi?

18. kevin

kevin Forum Pro

sorki już sie odnalazły :)

19. AnnaMaria94

AnnaMaria94 Czeladnik forum

Wykupiłam floreny drogą sms te 45 florenów wysłałam sms jakieś 20 minut temu i dalej nic wysłałam z 2 telefonów z jednych na abonament a jeden normalnie na karte :( posżło coś nie tak czy dojdzie ? środki z kont zostały pobrane

20. zyjatko

zyjatko Młodszy ekspert

Kevin witaj

ells.w87 lubi to.