Czat

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ogrodnik121970, 26 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ogrodnik121970

Ogrodnik121970 Młodszy ekspert

Mam pytanie, czy CZAT nie działa z jakiegoś konkretnego powodu, czy to też jakiś błąd o którym nic nie ma w oficjalnych ogłoszeniach?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czat działa bez problemu.Zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika : >>>KLIK<<<

3. Ogrodnik121970

Nieprawda, nie mogę w żaden sposób wejść na czat. Ikonka do wchodzenia na czat jest "martwa". Dla uściślenia - chodzi mi o tę ikonkę, która jest na ramce gry. I bardzo proszę o nie podawanie notorycznie przy zgłaszanym jakimkolwiek problemie poradnika do aktualizowania Flash Playera i czyszczenia ciasteczek bo w Polsce chyba już każdy gracz zna to na pamieć. Zanim zadaje jakiekolwiek pytanie techniczne najpierw zaczynam od wykonania tych dwóch czynności - tak na wszelki wypadek, chociaż z góry wiem, że nie w tym tkwi problem ;/

4. SMOD_Atena

Są trzy sposoby wejścia na czat,próbowałeś wszystkich trzech?

Poradnik : >>>KLIK<<<

5. Ogrodnik121970

Fakt, są i inne sposoby wejścia na czat, ale szczerze - nigdy z nich nie korzystam skoro skrót do czatu mam pod ręką i nie przyszło mi do głowy sprawdzić pozostałych możliwości. Rzeczywiście z pod menu z pytajnikiem Czat się uruchamia. Nie mniej, to że nie można na niego wejść z ikonki na ramce gry należałoby chyba zgłosić do tych co takie błędy naprawiają.

Można temat już zamknąć, bo BŁĄD został NAPRAWIONY. I nic nie trzeba było robić, to był jednak błąd gry, a nie wina ciasteczek czy AFP.

Twoje posty połączyłam.Na forum zabronione jest pisanie posta pod postem,jeśli chcesz coś dopisać,to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy pierwszym swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 26 marca 2015
  6. SMOD_Atena

Żadnego masowo występującego problemu z wejściem na czat nie zgłaszano.Cieszę się bardzo,że u Ciebie problem ustąpił,życzę miłego popołudnia i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.