Czat ekipa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika QQRYQ333, 5 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Mam prośbę do TL_Mouse niech przekaże ludzikom z czatu którzy pilnują teraz na SF że tutaj się nie usuwa postów w temacie to nie ten klimat (Tutaj nim mod coś usunie to kilka osób zdąży przeczytać )
    MOD_Ghost czy jak tam się nazwałeś post był w temacie ale pewnie Ty nie byłeś i tylko czekałeś aby zamknąć temat i nic więcej xD

Miłego wieczoru :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jak wiesz doskonale wszelkie zastrzeżenia i uwagi do pracy Moderatorów należy kierować do Pomocy Technicznej, tam zostaną rozpatrzone przez odpowiednie osoby.
    W temacie, o którym wspomniałeś to ja usunęłam Twój post, ponieważ tak jak poinformował Ciebie MOD_Ghost - Twój post niczego do tematu nie wnosił, Autor podziękował za odpowiedzi i wyraził chęć zamknięcia tematu, więc temat został zamknięty.
    Jeśli jednak uważasz, że decyzja członka Ekipy była niesłuszna, to jak napisałam wyżej - zapraszam ze zgłoszeniem do PT, jeśli ma być skierowane do TL_Mouse, to z dopiskiem "Do TL_Mouse".

Tutaj wątek zamykam i miłego wieczoru życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.