Czas

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Grażyna55, 19 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Grażyna55

Grażyna55 Okazjonalny autor

Nasadziłam czerwone krypty nietoperzy , plus doniczka i kulki serowe na przyśpieszenie , jedną kryptę przyspieszyło do 11 godzin z minutami a druga ma 14godzin 30minut , dlaczego tak się stało?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Sprawdź proszę czy do obydwóch krypt dodałaś wodę.

3. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

A wodę dałaś?

4. Grażyna55

wodę też dałam do obydwóch , różnica między obydwoma jest prawie trzy i pół godziny :(

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Grażyna55, jeśli użyłaś przetworów przed nakarmieniem obydwóch krypt i bonusy były aktywne, nie skończył się np... w międzyczasie jakiś bonus z pnącza a czas jest różny, to zapraszam do PT ( link do poradnika nad moją sygnaturą ) . Tylko tam jest możliwość sprawdzenia tej sytuacji.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

6. Grażyna55

ok. napiszę do PT , nie mam więcej pytań , miłego wieczoru życzę , można zamknąć :)

7. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.