Czas wzrostu drzew

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Krokodylek75, 18 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Po tej wspaniałej rekonstrukcji gry czas wzrostu drzew w tropikalnych ogrodach dendrologicznych wynosi 123735:29 , a w drugim 67388:17. Pytam co to jest? Wspaniale naprawiliście wszystkie błędy. Gratuluję

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Krokodylek75 próbowałeś może wylogować się i ponownie zalogować do gry, ewentualnie wyczyść pamięć i ciasteczka?

3. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Czyszczenie pamięci i ciasteczek to wg Was jedyne lekarstwo. Problem rozwiązałem w prosty sposób - usunąłem drzewa i wstawiłem je tam od nowa. Ot i cała filozofia. Polecam zapamiętać na wypadek kolejnych pytań.

heiliheili lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Super, że sobie poradziłeś, widziałam już w międzyczasie wpisy innych Graczy z tym prostym sposobem, ale dziękuję za polecenie.

A skoro problem rozwiązany to temat zamykam, miłego dnia :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.