Czas uprawy roślin.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mroofciaq84, 26 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mroofciaq84

mroofciaq84 Forumowy żółtodziób

Witam,
    Mam taki problem. Wczoraj wieczorem sadziłam na swojej farmie rośliny ( słonecznik bulwiasty, rzepak, czarne jagody). Według opisu ich czas uprawy to słonecznika 8h, rzepak 9h i czarne jagody 10h. Wobec tego do tej chwili te rośliny mniej więcej powinnam mieć już do zbioru. Po zalogowaniu się dzisiaj nie dość że rośliny nie są jeszcze gotowe to przy sprawdzeniu jak długo zejdzie im jeszczew rosnąć pokazuje mi się, że słonecznik będzie gotowy za 19h 21 min ( po nawozie i wodzie), rzepak za 23h24 min i czarne jagody 27 h 25 min. Tak z tego co widzę dzieje się tylko na głownej farmie, ponieważ w tym samym czasie sadziłam na dzikiej łące i leśnej polanie żonkile i kurki no i one już były gotowe. Na wyspie również warzywa były gotowe. Czy może wiecie co może być nie tak? czy mam u siebie jakiś problem. Dziękuję z góry za pomoc.

2. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

A może na tej jednej łące miałaś super pola??

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Yaris_123 dziękuję za pomoc.

Jeśli nie masz na głównej łące super pól tak jak sugeruje Yaris_123 ,to napisz proszę w tej sprawie do Pomocy Technicznej.

Twój temat przenoszę do odpowiedniego działu,jakim jest dział Pytań Ogólnych.

4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Pewnie zasiałaś na superpolach ;) a tak rosną 4xdłużej ;)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

aplex Twój post usuwam,ponieważ niczego do tematu ta minka nie wnosi i proszę na przyszlość nie zamieszczaj takich postów.

mroofciaq84 czy czas wzrostu roślin się wyjaśnił,czy masz jeszcze jakieś pytanie?

6. Autor skierowany do Pomocy Technicznej pytań nie ma, dziękuję więc i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.